Autoroute Zwarte Woud: rondreis 3 tot 7 dagen

Uitgestippelde autoroute van Baden-Baden naar Freiburg gratis te downloaden

Onze route in het Zwarte Woud is pas uitgebreid en laat je alle bezienswaardigheden tijdens je vakantie Zwarte Woud van noord (Baden-Baden) tot zuid (Schluchsee) zien. Daarbij horen uiteraard bekende plaatsen zoals Freudenstadt en Triberg maar ook minder bekende zoals Alpirsbach, Schiltach en Sankt-Blasien. Lees meer

Kom tot bij alle belangrijke bezienswaardigheden in het Zwarte Woud met onze autoroute.
 • Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen in halfpension

  Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

  Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden van het Zwarte Woud.
  va. € 257 - Boek nu
 • Rij door het Zwarte Woud van noord tot zuid
 • Wandelen onderweg in Baden-Baden en Freiburg
 • Ontdek de vele watervallen
 • Geniet van de prachtige uitzichten
Gratis autoroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

In Baden-Baden en Freiburg hebben we een stadswandeling opgenomen. Watervallen ontbreken uiteraard niet: Triberg, Todtnau, Allerheiligen en de charmante waterval van Wutach. Met onze autoroute die je in dalen en op toppen brengt zie je prachtige uitzichten. De mooiste top bereik je echter met de kabelbaan: Belchen. We hebben een zeer grote variatie in deze autoroute gebracht, je kunt alles uitgebreid lezen in onze gratis reisgids.

Autoroute Zwarte Woud op de kaart

Reviews en beoordelingen Autoroute Zwarte Woud

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Zwarte Woud? Plaats je beoordeling

Anita H.17 september 2023

De route is heel uitgebreid en duidelijk omschreven. De coördinatie punten zijn gemakkelijk om in te geven zodat je op de juiste plaats kunt parkeren De route is ook makkelijk in te korten wanneer je een punt wenst over te slaan. Ik koop bij iedere autoreis de route omschrijving het is gemakkelijk en gevarieerd.

Filip11 februari 2023

Nuttige gids om de komende vakantie te organiseren. Vooral het feit dat naast de bekende plaatsen, ook de minder bekende maar daarom niet minder mooie plaatsen aangeduid worden. Leuk als je graag ook eens van de platgetreden paden afwijkt.

Bernard27 juni 2022

Goede basis om onze eigen route uit te stippelen. Veel nuttige info over plaatsen en bezienswaardigheden, wandelingen, ... enz.

Schrooten31 augustus 2021

Zeer duidelijke reisgids, mooie route door Zwarte Woud. Een aanrader. Je kiest zelf waar je stopt en wat je wil gaan doen: wandelen, bezichtigen,...

Harry25 augustus 2021

Prima gids en een zeer duidelijke routebeschrijving. De links naar de toeristische diensten en verdere informatie zijn nuttig om je verder in deze regio te verdiepen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info