Reviews & beoordelingen: Midden Zwarte Woud (22)

Reiservaringen en beoordelingen Midden Zwarte Woud van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Midden Zwarte Woud: ontspanning en bezienswaardigheden? Plaats je beoordeling

Adrie 19 februari 2020

Dank voor de reisgids Zwarte Woud. Ik heb alles goed bestudeerd en onze vakantie voor het zwarte woud in juli geregeld, de hotels zijn geboekt dus hopelijk gaan we, met als leidraad uw gids, genieten van de bezienswaardigheden in het Zwarte Woud.

Frank 14 augustus 2019

Zeer nuttige gids bij het voorbereiden van ons verblijf in het Zwarte Woud. Ik vond goede tips voor het bezoeken van o.a. Freiburg, zeker aan te bevelen, de watervallen van Triberg en het dorpje zelf, Titisee met zijn meer, wel zeer druk bezocht, en nog veel meer.

Christine decabooter 18 juli 2019

ideale reisgids.

Emiel 15 juni 2019

Het was een goed idee om deze gids mee te nemen ik heb er een en ander kunnen uithalen om onze minitrip in zwarte woud te kunnen maken , bedankt voor dekinfo en volgende keer ga ik boeken met jullie lijkt mij toch iets goedkopen de formules dat jullie aanbieden , groetjes tot binnenkort Emiel

Herman 12 april 2019

goede tips die we kunnen gebruiken voor een vakantie in het Zwarte Woud

Herman Peeters 15 maart 2019

Goede informatieve gids let leuke bezienswaardigheden in. Duidelijke omschrijving van alles. TOP !

Davy Vandenryt 31 januari 2019

Zeer goede gids!

Willy Tordeur 15 november 2018

Wij gaan in 2019 voor de 7de maal naar Zwarte Woud en ieder jaar ontdekken wij nieuwe pareltjes. Zwarte Woud heeft zoveel te bieden en de reisgids is een zéér goede bijkomende informatie. Wij raden aan iedereen aan om ieder stadje dat bezocht wordt informatiekantoor te raadplegen. Een echte aanrader, kan soms een kleine maar ook regelmatig een grote ontdekking zijn.

Gaston 19 september 2018

Accurate gids om de bezienswaardigheden van het Zwarte Woud te bezoeken.

Rino Manderick 16 augustus 2018

Heb me door de gids laten leiden voor een aantal mooie bezoeken: stadswandeling Freiburg, waterval Totdnau, Belchem (kabellift), Triberg (waterval), Titisee, Allerheiligen (waterval). Het volgen van de Schwarzwald-hochstrasse en andere routes met een beschrijving van bezienswaardigheden onderweg is een interessant concept. Je krijgt heel veel informatie.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info