Reviews & beoordelingen: vakantie Zwarte Woud: zeer diverse toeristische mogelijkheden (90)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Zwarte Woud van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Kurt Van Den Abeele 5 oktober 2016

Wat een plezier deze gids. Zowel voor de nieuwe reiziger die het Zwarte Woud nog wil ontdekken, als voor de trouwe klant, die er altijd iets nieuws kan van opsteken. Uitgebreid, volledig, overzichtelijk. Kortom : een aanrader !!!

Victor Damen 21 september 2016

Omdat we in Nagold en Todtmoos logeerden hebben we de route vanaf Allerheiligen tot in het zuiden gedaan, met uitzondering van Freiburg en de Wutachschlucht (te moeilijk voor onze leeftijd). De aanduidingen waren zeer bruikbaar. Ons zijn vooral Freudenstadt, het klooster in Alpirsbach, het gezellige Schiltach en de Belchen het best bevallen. De waterval in Triberg is een toeristisch trekpleister, goed aangelegd maar niet erg spectaculair. Het is een aaneenschakeling van korte stukken waterval. De weg terug langs de Wallfartskirche was aangenaam wandelen. Titisee was zodanig druk en weinig boeiend dat we er maar heel kort gestopt zijn. De Schluchsee loont echt niet de moeite om langs te gaan. Op de Belchen (kabelbaan € 7,5 h/t) hebben we boven de panoramawandeling R2a gemaakt. Schitterende vergezichten, maar met kinderen opletten - soms smalle paadjes en steile diepten. Het was ons derde bezoek aan het Zwarte woud en nog steeds even boeiend. Prima reisgids.

gunther en simonne van campenhout 17 september 2016

ons hart klopje fel om snel te vertrekken en staat het als nr één voor onze volgende uitstap ;zwarte woud

jan 7 september 2016

veel bruikbare tips staan er in

Anke 2 september 2016

Fijne gids, ik doe er veel inspiratie uit op. De uitgebreide route-informatie en verschillende triplengtes vind ik erg handig

jan keytsman 28 augustus 2016

Dit was een perfecte begeleiding doorheen het zwarte woud, beknopte to the point info. Bij een volgende trip ga ik zeker opzoeken of er ook een reisgids voor handen is ! bedankt

Marc 27 augustus 2016

Zeer goede gids om een eerste kennismaking te krijgen met het prachtige Zwarte Woud. Bedankt voor deze bruikbare gids!

Jan Krautli 22 augustus 2016

Prachtige streek, veel groen, bossen, bergen, wandelingen ... De prijzen voor een etentje, drankje ... is zeker niet duur. De wandelingen langs de beschreven watervallen zijn zeker de moeite waard. De wandelroute in Bad Peterstal is zeer zwaar (steile hellingen) en dus zeker niet voor iedereen weggelegd. De woning als koekoeksklok is het omrijden niet waard. Bovendien is het vermelde adres verkeerd. De Hexenlochmuhle is ook niet het omrijden waarden. De weg er naar toe is wel prachtig! De berg in Belchen is ook de moeite. Prachtig uitzicht en prachtige wandeling. De wandeling naar boven was wel uitermate zwaar.

VAN DER CAMMEN LIESBETH 17 augustus 2016

Heel uitgebreid, heel aangenaam om te lezen, alles staat er in van a tot z. dit zal zeker van pas komen bij het boeken voor onze reis in juli 2017 dat we nog moeten boeken.

Rian 12 augustus 2016

Fijne beknopte gids met voldoende tips voor wat leuke uitstapjes.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info