Citytrip Berlijn? Ontdek alle bezienswaardigheden Berlijn

Download de gratis reisgids Berlijn en mis niets tijdens je citytrip!

Berlijn leeft! Het is een multiculturele stad waar zowel jongeren en ouderen van elke levensstijl of overtuiging zich meteen thuis zullen voelen. Ontdek tijdens je citytrip Berlijn de overvloed aan bezienswaardigheden, theaterzalen en het aanbod aan evenementen. Lees meer

Bezoek het multiculturele Berlijn: je zult je er meteen thuis voelen.
  • Ontdek Berlijn
  • Bezoek evenementen, musea...
  • Leer meer over de geschiedenis van de stad

Gratis reisgids Berlijn?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Geschiedenis

Berlijn is niet alleen een multiculturele stad met een gezellige sfeer, maar heeft ook een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het belangrijkste symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen. Je leest er alles over in onze gratis reisgids.

Groene stad

Niettegenstaande dat Berlijn meer dan 3 miljoen inwoners telt is het ook een groene stad. Zelfs in het hartje van de stad ligt er een reusachtig groot park, de Tiergarten. Met zoveel Berlijners zijn er natuurlijk immens veel shoppingmogelijkheden waarvan de Kurfürstendamm als muziek in ieders oren klinkt. En als je de stad en de massa beu bent, ga je gewoon naar het park om even tot rust te komen en van de natuur te genieten.

Musea

Aan musea ontbreekt het zeker niet in Berlijn. Er zijn meer dan 150 musea te zien en ze bieden je tentoonstellingen aan over allerlei thema's. We stellen je in onze gratis reisgids een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden voor die je kunt bezoeken tijdens een citytrip Berlijn. Aan kastelen, historische gebouwen en monumenten kom je in deze stad dan ook zeker niks tekort. We stellen je zelfs voor om even voorbij de stadsgrenzen te reizen om een paar van de mooiste kastelen in Duitsland te bezoeken. Kortom, de ideale vakantiebestemming voor de cultuurliefhebber.

Reviews en beoordelingen citytrip Berlijn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Berlijn: multiculturele smeltkroes? Plaats je beoordeling

Familie Wauters 16 mei 2018

Wij hebben genoten van wat wij allemaal gezien hebben tijdens de stadswandeling van 9 km, de meeste hoogtepunten van Berlijn.

Mariette vander Vinck 29 maart 2018

Heel interessante wandelingen, duidelijke teksten en uitnodigend om te ontdekken

May Smeekens 20 februari 2018

Goed en bruikbaar om Berlijn te verkennen

oppers marc 6 februari 2018

wandelingen zijn goed uitgelegd,geen problemen tijdens bezoek berlijn

hilde vergult 5 februari 2018

goed en bruikbaar op deze manier meer dingen gezien dan gepland. gebruiksvriendelijk en zeker om door te geven aan nderen. te kort om alles te doen maar een idee om nog eens te gaan

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info