Citytrip Berlijn? Ontdek alle bezienswaardigheden Berlijn

Download de gratis reisgids Berlijn en mis niets tijdens je citytrip!

Berlijn leeft! Het is een multiculturele stad waar zowel jongeren en ouderen van elke levensstijl of overtuiging zich meteen thuis zullen voelen. Ontdek tijdens je citytrip Berlijn de overvloed aan bezienswaardigheden, theaterzalen en het aanbod aan evenementen. Lees meer

Bezoek het multiculturele Berlijn: je zult je er meteen thuis voelen.
  • Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

    Alle promoties Berlijn 4 dagen incl. vlucht

    Onze promoties zijn steeds inclusief vlucht Brussel-Berlijn h/t met Brussels Airlines en met het ontbijtbuffet inbegrepen. Keuze uit 3* en 4* hotels met centrale ligging. Ontdek ze nu!
    va. € 205 - Boek nu
  • Ontdek Berlijn
  • Bezoek evenementen, musea...
  • Leer meer over de geschiedenis van de stad

Gratis reisgids Berlijn?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Geschiedenis

Berlijn is niet alleen een multiculturele stad met een gezellige sfeer, maar heeft ook een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het belangrijkste symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen. Je leest er alles over in onze gratis reisgids.

Groene stad

Niettegenstaande dat Berlijn meer dan 3 miljoen inwoners telt is het ook een groene stad. Zelfs in het hartje van de stad ligt er een reusachtig groot park, de Tiergarten. Met zoveel Berlijners zijn er natuurlijk immens veel shoppingmogelijkheden waarvan de Kurfürstendamm als muziek in ieders oren klinkt. En als je de stad en de massa beu bent, ga je gewoon naar het park om even tot rust te komen en van de natuur te genieten.

Musea

Aan musea ontbreekt het zeker niet in Berlijn. Er zijn meer dan 150 musea te zien en ze bieden je tentoonstellingen aan over allerlei thema's. We stellen je in onze gratis reisgids een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden voor die je kunt bezoeken tijdens een citytrip Berlijn. Aan kastelen, historische gebouwen en monumenten kom je in deze stad dan ook zeker niks tekort. We stellen je zelfs voor om even voorbij de stadsgrenzen te reizen om een paar van de mooiste kastelen in Duitsland te bezoeken. Kortom, de ideale vakantiebestemming voor de cultuurliefhebber.

Reviews en beoordelingen citytrip Berlijn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Berlijn: multiculturele smeltkroes? Plaats je beoordeling

Frans VANHEE 21 november 2017

Zeer goede gids, zeker voor toeristen die zelf hun verblijf indelen. Zeer volledig - de meest interessante plaatsen worden besproken. Wij zij onlangs in Berlijn geweest (georganiseerde reis) maar ik heb pas later uw gids afgeprint. Spijtig want het zou zeker interessant zijn als voorbereiding.

Hilde Vergucht 16 november 2017

De uitgestippelde wandelingen waren heel nuttig om te gebruiken. Duidelijke uitleg, veel bezienswaardigheden, mooie foto's, kortom heel bruikbaar en praktisch!

Lydie Grosemans 9 november 2017

Het was een reisgids op perfecte maat.

dieter 5 november 2017

zeer interessant

Ria bauwens 25 oktober 2017

Bedankt,goede ideen voor een citytrip in de lente.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info