Kerstmarkt Berlijn 2023: 27/11 t/m 31/12/23

Kerstshopping op de kerstmarkten van Berlijn

Berlijn biedt een uniek programma aan, met als ingrediënten: cultuur, shopping, meer dan 40 kerstmarkten en natuurlijk de grootste Oud-en-Nieuwjaarsparty van Duitsland bij de Brandenburger Tor. De grootste kerstmarkt in Berlijn bevindt zich op de Gendarmenmarkt. We geven je een paar van de belangrijkste kerstmarkten mee.

Locatie kerstmarkt:

Feestelijke verlichting van de binnenstad

Vanaf medio november is de City één zee van licht. Het dak van het Sony-Center wordt omgetoverd tot een fonkelende sterrenhemel en op de Boulevard Unter den Linden zijn de bomen zó geraffineerd verlicht dat ze een avant-gardistische uitstraling hebben. De langste en misschien wel de mooiste lichtketting loopt van het Wittenbergplatz tot aan de Halensee – langs winkels met topmerken in de City West en de kerstmarkt bij de Gedächtniskirche.

Berlijn – ideale reisbestemming voor kerstinkopen 

Maar er zijn nog andere redenen om in de winter naar de stad aan de Spree af te reizen: het grootste warenhuis van Europa, 1800 detailzaken op de vijf kilometer lange shoppingmall en dertig vlooien- en antiekmarkten maken van Berlijn een geweldig winkelparadijs.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Berlijn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Berlijn? Plaats je beoordeling

Lambert van Beukering13 november 2018

Erg bruikbaar. Wat meer aandacht voor het uitstekende openbare vervoer in Berlijn zou een waardevolle aanvulling zijn geweest

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info