Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (72)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

Fanny Schellekens 21 juli 2020

Heerlijke wandeling, goede route beschrijving, goede uitleg bezienswaardigheden.

Leo 18 maart 2020

I.v.m. coronavirus nog niet aan de wandeling toegekomen. Als geboren Leidenaar ziet de beschrijving er geweldig uit en - denk ik - is de wandeling goed te lopen. Kan wel even duren voor ik naar Leiden ga.

Inge 29 februari 2020

Duidelijk beschreven en heel informatief.

B.P. Pors 4 januari 2020

Met veel genoegen de stadswandeling Leiden gebruikt om langs markante historische punten te lopen in een stad die bekend is maar wij niet kenden.

Inge 5 december 2019

Ik vond het een hele leuke wandeling. Ik ben vaker in Leiden geweest, maar nu toch dingen gezien die eerder niet op waren gevallen.

Tonnie van den Berg 26 september 2019

Wij wonen dicht in de buurt van Leiden, maar zijn er eigenlijk nog nooit toe gekomen om de stad goed te verkennen. Deze uitgebreide en duidelijke stadswandeling was prima te doen voor 4 senioren. Alle lof!

Leo Both 18 september 2019

De wandeling Door Leiden was duidelijk. Deze wandeling werd gedownload van Internet. Lengte was goed 4.5 km.

Arkel van 25 augustus 2019

Goed advies, heel erg behulpzaam medewerker kantoor Leiden. Prachtige en met duidelijke uitleg stad-plattegrond met de hoogtepunten erbij. Wij hebben met ons groepje genoten.

Dick Passchier 25 augustus 2019

Hartstikke leuk dat ik allemaal nieuwe dingen over Leiden te weten ben gekomen. En dat terwijl ik al jarenlang regelmatig in die stad kom.

M.j. montagne 22 augustus 2019

Super leuk gidsje en heel erg duidelijk met goede omschrijving.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info