Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Leiden (65)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Leiden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Leiden? Plaats je beoordeling

Arkel van 25 augustus 2019

Goed advies, heel erg behulpzaam medewerker kantoor Leiden. Prachtige en met duidelijke uitleg stad-plattegrond met de hoogtepunten erbij. Wij hebben met ons groepje genoten.

Dick Passchier 25 augustus 2019

Hartstikke leuk dat ik allemaal nieuwe dingen over Leiden te weten ben gekomen. En dat terwijl ik al jarenlang regelmatig in die stad kom.

M.j. montagne 22 augustus 2019

Super leuk gidsje en heel erg duidelijk met goede omschrijving.

Alfons van Boxel 18 augustus 2019

Deze duidelijk gids was voor ons een prima hulpmiddel om de prachtige stad Leiden, al wandelend te verkennen. Op deze wijze door de stad te slenteren was een plezier van het begin tot het einde. Als je ook musea wil bezoeken trek er dan enkele dagen voor uit.

Aly 31 juli 2019

Wij hadden de stadswandeling gedaan die wij gedownload hadden .Hij was zeer duidelijk en zeer de moeite waard top.

Anneke 30 juli 2019

Wat een mooie stadswandeling in Leiden. Veel extra informatie bij belangrijke punten. Leerzaam. Je komt op plekjes waar je anders nooit komt. Ook kom je langs alle musea. Wij vonden het Volkenkundig museum een grote verrassing. Wat een schitterende tentoonstelling. Er zijn veel leuke terrassen en restaurants langs de grachten. De hortus is een rustplaats in de stad.

ignace simoens 13 mei 2019

Leiden is een zeer mooie stad. Ideaal voor te wandelen, terrasjes te doen en lekker te eten. Een tip : gebruik het openbaar vervoer. Het is gewoon niet te doen met de auto in het centrum!

John 21 april 2019

De info die gegeven is in de stadswandeling is heel duidelijk. Ik woon hier al mijn hele leven maar door deze route ben ik Leiden toch anders gaan ontdekken. Chappo.

Dorine 17 april 2019

Mooie wandeling die je langs de bijzonderste plaatsen brengt. Hofje 'Eva Hoogeveen' en 'Jean Pesijnshofje' waren wel niet toegankelijk. Hortus Botanicus is ook mooi, met gezellig terrasje. Wij hebben wandeling nog uitgebreid naar de Zijlpoort (oude stadspoort). Leiden is een bezoekje zeker waard, veel mooie bruggetjes, terrasjes, ... . Een aanrader, zeker bij mooi weer.

Chris 11 april 2019

We bezochten Leiden op een zonnige zondag in maart en volgden de stadswandeling; het was er aangenaam wandelen langs de vele grachten, steegjes, pleinen, kerken, musea. Het mooiste vond ik de Burcht van Leiden, uniek uitzicht, je kan er ook iets eten en drinken op het terras. Verder zagen we de molen De Valk en de Rembrandtmolen. Het was een leuke interessante wandeling.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info