Reviews & beoordelingen: Andere (18)

Reiservaringen en beoordelingen Andere van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andere bezienswaardigheden Lissabon? Plaats je beoordeling

Carine Perleman 24 februari 2019

Een prachtige stad om te bezoeken. Zeer goed georganiseerd openbaar vervoer. Trek zeker de tijd uit om het kasteel te gaan bezoeken, de uitzichten zijn prachtig. De abdij is ook zeer mooi en het toegangsbiljet waard. Loop wat rond in de oude stad en geniet van een voorjaarszonnetje. Trek minstens 3 volle dagen uit en vooral relax!

Petra van Dam 5 november 2018

Lissabon.... wat een heerlijke stad! Aan de hand van de geweldige reisgids de hele stad kunnen verkennen! Heel veel info, duidelijk en goed beschreven. Dank je wel Euroreizen!

Sabrina Leydens 23 augustus 2018

Zeer interessante reisgids, het geeft een goed overzicht van de mooie bezienswaardigheden in Lissabon. We hebben deze wandeling goed kunnen gebruiken op onze citytrip.

eric 18 februari 2018

goed samengevatte brochure

jean-pierre duprez 3 april 2017

De gids heeft ons goed begeleid naar de interessante bezienswaardigheden van deze stad.

geert 14 maart 2017

We hebben deze reisgids gebruikt voor een eerste wandeling en hebben echt wel mooie plaatsjes ontdekt. Super !!

Koen 24 februari 2017

De gids heeft ons goed geholpen om Lissabon echt te leren kennen.

Myriam Vanneste 1 februari 2017

Goede uitgewerkte wandeling; veel informatie over bezienswaardigheden en lokale gebruiken en gastronomie. We nemen dit zeker mee op reis!

Karolien De Jaeger 13 november 2016

Lissabon is een zeer mooie stad. Heel knus met de kleine straatjes, de fantastische wijken Alfama en Belém. Naast de vele mooie gebouwen kan je er ook genieten van kleine dingen: een koffietje aan een kiosk, een aperitiefje in een piepklein straatje... Genieten gewoon

Christel schepers 5 oktober 2016

Duidelijk overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info