Maak een mooie stadswandeling Lissabon

Bezoek de wijk Bélem, Alfama, de Botanische Tuin en ontdek Fado-muziek

De stadswandeling neemt je mee door het centrum tijdens jouw citytrip Lissabon. De vele mooie heuvels geven de mooiste uitzichten, maar ook de bezienswaardigheden zijn de moeite waard. De wijk Bélem, de wijk Alfama en de Botanische Tuin zijn erg indrukwekkend. Ook kan je de bekende Fado-muziek ontdekken. Lees meer  

Geen enkele andere stad biedt zoveel prachtige uitzichten als Lissabon.
 • Alle promoties Lissabon

  Alle promoties Lissabon

  We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan promoties in Lissabon. Van hotel only met een diner en massage tot een luxe verblijf in een 5* hotel (Pousada).  Ontdek ze nu allemaal. 
  va. € 185 - Boek nu
 • Wandel door het centrum van Lissabon
 • Breng een bezoek aan de Botanische tuin
 • Ontdek de prachtige wijk Bélem
 • Maak kennis met de bekende Fado-muziek
Gratis wandelroute downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Lissabon op de kaart

Gebruik GPS: klik hier om de gps-tracks te downloaden

De stadswandeling Lissabon start bij de Botanische Tuin. Hier kan je genieten van de rust en plantensoorten van over de hele wereld bezichtigen. De wandelroute vervolgt zich langs de weg naar de Kathedraal Sé. Dit is een prachtige klim met mooie uitzichten, die zeker goed te doen is. Toch heb je ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om de wijk Alfama met de historische tram 28 af te leggen. De shoppingstraten tussen de drie mooiste pleinen van Lissabon mag je tijdens deze wandelroute ook absoluut niet vergeten.

Ondertussen maak je ook kennis met de Fado-muziek, de unieke zangkunst van Portugal. Deze wandeling brengt je niet alleen door het centrum van Lissabon, maar ook naar alle bezienswaardigheden aan de rand van de stad. We hebben de stadswandeling door de historische wijk Belém zelf samengesteld. Het is aan jou om te bepalen welke attracties je hier absoluut wilt zien. Tijdens jouw citytrip Lissabon wandel je ook langs toppers als het bekende Jeronimosklooster in de wijk Belém en het Museu Calouste Gulbenkian.

Culinaire tips, terrasjes en nachtleven

We hebben daarnaast nog een paar culinaire tips voor je, maar we brengen je ook naar de mooiste terrassen en vertellen je meer over het nachtleven van Lissabon.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Lissabon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

rosina hermans6 november 2017

Het heeft me goed geholpen voor planning bezoek Lissabon. Interessante site.

Ronny2 november 2017

Héél mooie stad, gelegen aan de Taag, gezellige smalle straatjes, je kan er lekker eten. Mooie wandeling gedaan langs intressante punten. Met trein op 8 min. naar Bélem. Vriendelijke mensen.

Evelien30 oktober 2017

Hele mooie wandeling. Alle belangrijke en bekende dingen in Lissabon heb je gezien hierna!

Lies30 oktober 2017

De stadsgids is een echte aanrader! Uitgebreide en correcte informatie over de mooie stad Lissabon! Dankzij deze gids hebben we ons geen minuut moeten vervelen.

Michel11 oktober 2017

De essentie in een notendop. Mooie kennismaking met Lissabon

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info