Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Lissabon: een stad vol verrassingen (43)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Lissabon van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

luc castryck 16 februari 2019

pas terug van 3 daagse lissabon prachtige stad en veel toffe dingen teruggevonden via jullie reisgids bedankt daarvoor!!

Fabienne Notredame 15 november 2018

Goed kunnen gebruiken

Henny 30 augustus 2018

Uitgeprinte route ziet er weer uitstekend uit. Kan na april pas beoordelen hoe hij in de praktijk is, bezoeken Portugal in februari en maart.

inge Verhoeven 23 augustus 2018

De reisgids geeft een zeer goed beeld van Lissabon. Dankzij deze gids is een eerste bezoek aan Lissabon volledig en krijg je als reiziger een goed en vrij volledig beeld van deze stad. Het is een aanrader om deze gids dichtbij te houden wanneer je Lissabon wilt ontdekken.

Fred Siegel 4 mei 2018

Dank voor de citytrip, met aandacht gelezen met voor mij interessante route. Wij kijken er naar uit daar eerdere trips ook aan verwachtingen voldeden bvd Fred

Rita Marichael 20 maart 2018

Super reisgids, heel handig, zal goed van pas komen!

Demeester 23 februari 2018

Ik heb er veel informatie terug gevonden,alle bezienswaardigheden bezocht,telkens we op citytrip gaan doen we beroep op euroreizen,echt interessant!

Mols Els 16 februari 2018

Ideaal om de citytrip naar Lissabon te verkennen..whoep whoeps

ronny Cromphaut 13 februari 2018

heel handig en overzichtelijk...een aanrader !

barbara caboor 5 februari 2018

super website en de reisgidsen heb ik nu al meerdere malen gedownload of aangekocht en deze geven ons een overzichtelijke, en haalbare tour door de stad/bestemming. Aanrader en goed van prijs! Beter dan de gekende Michelins, Tripadvisors, etc...

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info