Reviews & beoordelingen: Tram 28 (6)

Reiservaringen en beoordelingen Tram 28 van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Tram 28 brengt je langs alle top bezienswaardigheden van Lissabon? Plaats je beoordeling

Rita Van den Broeck 9 oktober 2018

Ik heb met veel aandacht jullie reisgids gelezen en het ziet er zeer overzichtelijk uit, veel informatie en wat ik zeer goed vindt zijn de GPS coördinaten ! Jammer genoeg moet ik nog tot 02 maart 2019 wachten om te vertrekken naar Lissabon, maar jullie reisgids ligt al klaar om mee te nemen en zal mij daar zeker kunnen helpen om zoveel mogelijk te kunnen gaan bezichtigen. Groetjes Rita

Deschuymere Annie 23 september 2018

We hebben samen met onze twee oudste kleinkinderen een schitterende citytrip naar Lissabon gemaakt ook dank zij jullie reisgidsje. Dank u wel voor de vele tips die we van jullie mogen ontvangen.

Wim van Brink 26 maart 2018

Tram 28 zal vast heel leuk zijn als die de route rijdt die hij moet rijden. Zijn opgestapt bij de begraafplaats. Na een aantal haltes stopten wij telkens bij halte 25, terwijl op de tram duidelijk stond aangegeven dat het tram 28 betrof. Het eindstation klopte wel.

rosina hermans 9 november 2017

Interessante en heel bruikbare informatie,

rudy 22 oktober 2017

voor tram 28 zeker proberen een kalm moment te vinden, op Martim Moniz staan dikwijls een wachtrij van een uur. (okt2017)

Chris Van Hoeck 18 augustus 2016

Fijn uitgewerkt. Heel oveRzichtelijk. We gaan hem uit proberen in september. Ik heb jullie site doorgegeven aan vrienden die nog een reisje zochten.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info