Reviews & beoordelingen: citytrip Mechelen (41)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Mechelen van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Nicole 9 november 2017

Veel gezien op deze route, Mechelen is veel meer dan de bekende winkelstraat Bruul. Spijtig dat er die moment zoveel kerken in de steigers stonden. Voor herhaling vatbaar als deze kerken gerestaureerd zijn.

M.J. Linssen 2 oktober 2017

Het was een geweldige wandeling door de prachtige stad Mechelen. We hebben er twee dagen over gedaan. Het was geweldig. Beter kun je de stad niet verkennen. We hebben al vaker een stadswandeling gedownload en steeds met succes. B.v. Den Haag was ook een belevenis. Dank hier voor!!!!

Tineke 29 augustus 2017

Het is even wennen, downloaden in plaats van een boekje kopen. Maar bedankt, geen boekje verkrijgbaar maar wel heel veel informatie over Mechelen, als pdf! Bedankt!

Colien Willems 23 juli 2017

Wat een handige reisgids en beschrijving van de wandelroute door Mechelen. De gids is ons van grote waarde geweest. De móóiste plekjes van Mechelen ontdekt door de Euroreizen-Mechelen-wijzer!

alain 8 mei 2017

mooie wandeling gemaakt dankzij de goede gids

Mie De Schutter 10 april 2017

Mechelen is een zeer mooie, gezellige stad. Authentieke cafeetjes, lekkere uit-eten plaatsen, gezellige wandelingen dankzij de gedownloade reisgids. Wij komen hier, zonder enige twijfel, nog eens terug op bezoek.

ronnie 28 maart 2017

De stad Mechelen heeft me aangenaam verrast. Het was super gezellig en de informatie die we gekregen hebben via euroreizen was zeker een meerwaarde voor onze daguitstap!!!

Karin Wynsberghe 22 februari 2017

Mechelen is vooral een leuke, gezellige stad met heel wat bourgondische mogelijkheden gaande van gezellige bruine kroegen tot heerlijke restaurants. Voor boekenliefhebbers is er bovendien een schitterende boekenwinkel te vinden nl. De Zondvloed.

Annik 7 februari 2017

Heel leuke stad om een weekendje te ontstressen. Zoals steeds handige en interessante reisinfo en stadsgids gekregen die we goed kunnen gebruiken hebben. Bedankt hiervoor

Lutgarde Van Hoey 16 december 2016

super handige gids om Mechelen te verkennen op korte tijd! Iets meer over eetgelegenheden zou leuk zijn.

Pagina: 12345
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info