Reviews & beoordelingen: citytrip Mechelen (41)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Mechelen van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Hilde Peys 21 november 2016

Supermooie stad! Veel leuke en interessante dingen gezien en plekjes ontdekt. De reisgids die ik kon downloaden heeft ons hier zeker bij geholpen.

Holvoet Christine 3 oktober 2016

Stad Mechelen was voor ons een onbekende. Met de reisgids hebben we de stad kunnen ontdekken. Het was een verrassende ontdekking. Zeer mooie en propere stad die je gemakkelijk al stappend kan verkennen.

Van Vaerenbergh 12 september 2016

Heel leuke wandeling voorbij heel wat bezienswaardigheden. Mechelen heeft mij aangenaam verrast! Ik ga zeker terug!

Dirk Berckmans 25 augustus 2016

De reisgids heeft ons perfect geholpen om deze mooie stad te (her)ontdekken! Mechelen heeft ons bekoord... men heeft hier de voorbije jaren hard gewerkt om dit te bereiken!

Lea Geypen 19 augustus 2016

fijn en zeer nuttig als je de stad niet kent om toch een route te kunnen volgen

Warlie 2 augustus 2016

Heel nuttige wandeling met veel interessante bezienswaardigheden. Aanradertje.

vansteenkiste mireille 2 augustus 2016

net terug van een heerlijk week-endje mechelen (5 vriendinnen samen) uw wandelgids was een zeer goede hulp bij onze verkenning van dit mooi en net stadscentrum we hebben er ook heerlijk gegeten en waren goed gelogeerd; prijs/kwaliliteit was alles OK zelfs het weer zat goed mee dank U wel mireille

Elly 7 juli 2016

Wat een duidelijke gids! Ik heb 'm gedownload met het oog op ons weekend Mechelen, komend weekend. Fijne voorbereiding en maakt het enthousiasme en de nieuwsgierigheid naar Mechelen alleen maar groter!

Wim Kuijf 21 juni 2016

Prettig en zeer nuttige informatie

ANITA DE KEYSER 27 mei 2016

heel goed opgebouwd met veel bezienswaardigheden in verwerkt was een super wandeling !

Pagina: 12345
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info