Erkend reisbureauOver Euroreizen

Euroreizen.be is een handelsnaam en website van Holidayline nv (TO Cat. A1615). Euroreizen.be is ontstaan als een puur informatieve reiswebsite. Momenteel omvat Euroreizen.be meer dan 145 citytrip- en vakantiedossiers die aan de basis liggen van het succes van deze website (+ 280.000 unieke bezoekers per maand). Citytrips, weekendjes, charmehotels, cadeaubons, vliegtuigtickets, vakantiehuizen en vliegvakanties kan je boeken via Euroreizen.be, ondersteund door een ploeg van meer dan 50 reisprofessionals.

Ons contacteren
Vraag & antwoord
Algemene voorwaarden

Troeven van Euroreizen.be 

Euroreizen.be is een merknaam van Holidayline NV.

  • Veilig: Euroreizen.be (Holidayline NV) is verzekerd tegen onvermogen (faling) bij het Garantiefonds Reizen, het verzekeringsfonds van de meeste Belgische reisorganisatoren.
  • Sterke groep: Euroreizen.be is een merknaam van Holidayline NV en maakt deel uit van de groep Transeurope met 50 jaar ervaring in de reissector en meer dan 50 werknemers.
  • Ervaring: Door ons groot aantal werknemers hebben we ook diverse specialisten in huis met jarenlange ervaring in reizen en touroperating. Voor sommige domeinen werken we met grote bedrijven zoals vliegtickets (Sirius Travel).
  • Slechts 10% voorschot: Betaal slechts 10% voorschot op de hotelprijs bij reservatie op meer dan 45 dagen voor vertrek, zowel voor citytrips als voor charmehotels, ook geldig bij hotelpromoties en arrangementen, behalve bij vroegboekkortingen, niet geldig op transportkosten en verzekering. Saldo te betalen 6 weken voor vertrek.
  • Informeren: Met Euroreizen.be willen we je informeren over bezienswaardigheden, vervoer, restaurants, hotels, ... en geven we je ook de ervaringen mee van anderen.
  • Servicelijn: We vinden het belangrijk dat je ons snel kunt bereiken. Met de Servicelijn gaat dit het snelst: mail onze Servicelijn en zo vermijd je lange wachttijden aan de telefoon. Opmerkingen, vragen, reacties, commentaar en/of aanvullingen, je kan het allemaal kwijt bij de Servicelijn. Wil je ons telefonisch contacteren dan vind je de nummers volgens specialisme op onze contactpagina.

Over Holidayline

Wij zijn gespecialiseerd in citytrips, kortbije vakanties en charmehotels binnen Europa. Elk hotel werd door één van onze eigen medewerkers persoonlijk geselecteerd. Problemen tijdens of na uw reis? Onze kwaliteitsdienst onderzoekt elk probleem grondig en probeert samen met u een oplossing te vinden.

Goed om weten:

Bij een reservatie van Thalys of Eurostar met een vertrekdatum binnen de 14 dagen na reserveringsdatum, zal er een toeslag zijn van 10 euro voor het ophalen van de ticketten aan de automaat in het station. Voor alle dossiers waarbij de vluchten inbegrepen zijn rekenen wij een dossierkost aan van 15 euro per persoon, ongeacht de maatschappij waarmee u vliegt.

Onze bedrijfsgegevens:

Holidayline NV
St-Jakobsstraat 54
8000 BRUGGE

TO Cat. A1615 - Licentie toegekend door Toerisme Vlaanderen
BTW BE 0439.188.581
Reg. verzekeringen 42259

Verzekerd tegen financieel onvermogen bij Garantiefonds Reizen, Metrologielaan 8, 1130 Brussel
Professionele aansprakelijkheid verzekerd door Axa Royale Belge
Lid van de VVR - Vereniging Vlaamse Reisbureaus