Andalusië rondreis 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive

Deze rondreis Andalusië zal je zoveel charmevolle warmte bezorgen

De rondreis Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly & drive laat je kennismaken met de charme van een verblijf in B&B met landgenoten die hun hart verpand hebben aan Andalusië. Je verblijft op twee locaties: eerst nabij Granada, vervolgens dicht bij Ronda. Twee toppers onder de Andalusische steden die je kan bezoeken. Maar ook de gezellige dorpjes en kleinere stadjes zullen je weten te bekoren. De natuur en cultuur van Andalusië zullen je niet onberoerd laten.  Lees meer

Genieten doe je van de passie van de B&B eigenaars, van de warmte van Andalusië, van zoveel schoonheid qua natuur en cultuur. 
  • Verblijf bij Belgen in charmevolle B&B
  • Kies je uitstappen uit ons lijvig Roadbook 
  • Verken Granada, Málaga, Córdoba, Ronda
  • Kom ook in gezellige dorpjes en stadjes
  • Genieten van zon, natuur, lekker eten, ...
  • Inbegrepen:  7 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (7x24u), vlucht h/t Brussel-Málaga
  • Gratis Roadbook bij boeking
Boek nuva. € 699,-
699Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Landgenoten die hun hart verpanden aan Andalusië zullen je met open armen ontvangen in hun B&B. Hun passie voor Andalusië zullen ze graag met je delen. Ter plaatse zal je kunnen genieten van de rust en de deugddoende warme zonnestralen. Je kan de directe buurt verkennen te voet of op de fiets. Met de wagen maak je uitstapjes naar dorpjes, stadjes of grote bekende steden. In die steden kan je een stadswandeling doen die we ter plekke gingen voorbereiden. Download gratis onze inspiratiegids voor een voorstel van een reisprogramma (downloadblok hiernaast)

Voor elk wat wils

Ga je graag steden verkennen, dan zit je met deze rondreis écht wel goed. De twee B&B's zijn zo uitgekozen dat je op relatief doenbare afstanden toppers onder de Andalusische steden zoals Córdoba en Granada kan gaan ontdekken. Zoek je ook graag eens de kust op, dan zal een uitstap naar Málaga hoog op de verlanglijst staan. Niet ver van je tweede logies ligt Ronda, de witte stad op haar hoge rots te schitteren. En misschien zegt Antequera je op dit moment nog niets, eenmaal na je bezoek zal je deze cultuurstad in je armen sluiten mocht je dat letterlijk kunnen.  

Trek je graag op je vakantie de natuur in? Dan zal een wandeling over de befaamde Caminito del Rey, een wandelpad langs een bergflank maar héél veilig dat je ook grootmoeder kan meenemen, je wel triggeren. Een waar natuurfenomeen krijg je te zien in de Sierra de las Nieves of in dat andere natuurpark van El Torcal.           

Boek nu

Gratis reisgids?

Inspiratiegids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië 'Gezellig logeren bij Belgen' 8-daagse fly&drive? Plaats je beoordeling

H. Brand 17 januari 2018

Mooie reisgids. We moeten er nog gebruik van maken maar het ziet er goed uit!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info