Reviews & beoordelingen: Reisgids Côte d'Opale (156)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Côte d'Opale van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Côte d'Opale? Plaats je beoordeling

Van Den Heuvel 29 september 2020

Gevarieerd aanbod, leuke trips en goede informatie

Gerda 20 september 2020

Zeer goede gids met nuttige info. Ideaal om de regio te verkennen !

Eddy 17 september 2020

Voorgestelde routes zijn heel duidelijk en juist, makkelijk te volgen.

ERWIN 13 september 2020

Zoals we van jullie gewoon zijn is dit een gids die heel duidelijk is. Heel mooi van natuur en leuke steegjes. Het is iets wat we heel graag eens zouden doen. Stond normaal op het plan september, oktober maar corona steekt er een stokje voor. Genieten nu in eigen land van de mooie fietsroutes uit jullie fietsgids.

Patrick 27 augustus 2020

Deze gids was een heel goede leidraad voor ons weekend aan côte d’opale

erik 13 augustus 2020

De reisgids is prachtig; goed gestructureerd, bij iedere locatie horen de bijzondere bezienswaardigheden, duidelijke uitleg en makkelijk terug te vinden op de bijhorende kaart, doe zo verder, groeten, Erik

Hilde 5 augustus 2020

Super goed overzicht met de belangrijkste of leukste dingen om te ontdekken. Een heel gemak en een handig hulpmiddel voor een geslaagde verkenning.,zowel cultureel als natuur. Zonder deze gidsen vertrek ik nooit op vakantie! Jullie zijn toppers.

Ria Reynders 3 augustus 2020

Heel goede gids. Duidelijk, gemakkelijk te gebruiken. Heel gedetailleerd. Heel praktisch met uitgewerkte routes en wandelingen.

Fransen 1 augustus 2020

Een zeer duidelijke gids. Mooie plaatsjes te ontdekken.Kan niet wachten om ze allemaal te ontdekken na deze rare periode.

roose 30 juli 2020

prima

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info