Stadswandeling Le Touquet

Maak een gezonde wandeling in Paris-Plage, wandel door het mondaine Le Touquet.

We stellen je een gezonde wandeling voor in Le Touquet. Het is een mondaine badplaats en met dat aspect zal je dan ook meteen kennismaken op de wandelroute. We wandelen eerst langs een paar villa's naar de jachthaven. Daar duiken we de duinen in, wat eerst een natuurgebied is. Lees meer

Maak een prachtige stadswandeling door Le Touquet.
  • Wandel langs villa's naar de jachthaven
  • Verken de duinen en stranden van een natuurgebied
  • Bezoek het stadscentrum
  • Bekijk verschillende bezienswaardigheden
Gratis preview reisgids downloadenVolledige reisgids kopen voor € 10

Stadswandeling Le Touquet op de kaart

Zoals je op de kaart kunt zien is dit een rondwandeling, het staat bovendien goed aangegeven en je kunt er onmogelijk verdwalen. Le Touquet is een middelgrote badplaats en is vooral bekend om zijn mooie straten en duinen. Je kunt er dan ook heerlijke wandelingen maken door ongerepte natuurgebieden. Echter richten wij ons tijdens de wandeling meer op de culturele bezienswaardigheden van de stad. Zo is er een prachtige kerk waar we langs komen en laten we ook het oude stadhuis niet vergeten.

Er zijn prachtige villa's te zien in de badplaats en we komen langs een aantal indrukwekkende exemplaren tijdens onze stadswandeling. Ook komen we langs de gezellige overdekte markthal, waar verschillende lokale producten worden verkocht.

Na de stadswandeling is het mogelijk om heerlijk af te koelen in het overdekte waterpretpark in Le Touquet. Ideaal voor families met jonge kinderen of voor mensen die even genoeg hebben van het zoute zeewater.

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Le Touquet

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Le Touquet? Plaats je beoordeling

Barbara caboor 18 augustus 2022

Top zoals altijd , duidelijk, net voldoende info , geen overvloed aan geschiedkundige uitleg , in detail weergegeven

henri deckers16 februari 2022

gewoon duidelijk en degelijk

Alma De Graef9 oktober 2019

Zeer mooie presentatie. Heel duidelijke uitleg en goede mappen. zeer goede uitleg over wat en hoe er te zien en te doen is. Zeer tevreden. Zal dit nog gebruiken. Dank u

De Blieck Jan1 oktober 2019

THX voor de unieke reisgids die ons leiddedoorheen mooie natuur en historische sites. Montreuil is echt een ontdekking.

Boels Leo24 mei 2018

Dit is een knappe en compacte reisgids met alleen informatie die er toe doet zonder overbodige info . De bijhorende plattegrond plannetjes zouden iets meer straatnamen mogen vermelden zodat het makkelijker is indien men een stuk wil inkorten maar ze zijn wel juist. Dit is de beste compacte toerist info die je op het internet kan downloaden .

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info