Reviews & beoordelingen: vakantie Vakantie Côte d'Opale - Opaalkust (62)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Côte d'Opale van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

tony 15 juni 2019

Prima gids. Deed hem en was er erg tevreden over. Bedankt.

Danny Hellemans 27 september 2018

Zeer duidelijk gids, aangenaam om te lezen.

GUY RUTS 17 mei 2018

zoals steeds een goede gids met heel wat info. Enkel spijtig dat men in de winkel (standaard boekh) maar één exemplaar had daterend van 2015 wat al eens wat verkeerde prijzen/info openingsuren ... inhoud.

Geysens 15 mei 2018

Mooi uitgewerkte reisgids. Wij hebben het 3-daagse programma bijna letterlijk gevolgd. Enkel de laatste dag wat ingekort omdat door het slechte weer het zicht op Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez een beetje tegenviel.

Raf 17 september 2017

Deze reisgids was heel nuttig tijdens ons verblijf in de Côte d'Opale. Degelijk en verzorgd.

Lieve Sichien 18 augustus 2017

Het is een complete reisgids voor deze steek.De parkeermogelijkheden waren nuttig.We hebben deze kunnen inbrengen in onze gps.We hebben een mooie reis gehad met zeer mooi weer !Een dikke pluim voor jullie.

Nancy Engels 2 augustus 2017

Heel leuke gids wanneer je voor de eerste keer plant om naar de cote d'opale te gaan met nuttige tips en weetjes. Kan niet wachten om het uit te proberen. Bedankt!

Miriam 12 mei 2017

Dankzij jullie geweldige reisgids hebben we een heel fijn weekend achter de rug aan de Opaalkust. Boulogne-sur-Mer, Wissant, Audresselles, ... kennen voor ons geen geheim meer! Dikke merci, Euroreizen!

Gerd Moonen 27 maart 2017

Goeie brochure over een prachtige streek. Er zaten heel wat nuttige hints in.

Thomas Jean-Pierre 6 maart 2017

Een praktische en duidelijke gids, zal zijn nuttigheid wel bewijzen. Met dank

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info