Reviews & beoordelingen: vakantie Vakantie Côte d'Opale - Opaalkust (67)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Côte d'Opale van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Fred 4 december 2020

heb de gids vluchtig bekeken en het ziet er zeer goed uit. Onze trip naar die regio is pas in de 2de helft 2021, zodat we pas dan de gids effectief zullen gebruiken. Ook jullie aanbiedingen voor tochten in die streek ogen perfect. groeten Fred

Jozef-Jupp 27 september 2020

De reisgids is een goede begeleider , bevat alle domeinen van belangstelling ; zoals natuur , geschiedenis . Grote aanwinst zijn de stadplannen en ritplannetjes. Doe zo voort.

Martin 5 maart 2020

Ik heb genoten van de reisgids. Hebben reeds de streek bezocht zonder de gids, zullen dit herhalen met de reisgids. Zeker dat we nieuwe mooie plekjes zullen ontdekken. Bedankt.

CAPIAUX 10 februari 2020

goede gids voor de rondritten. goede stadswandelingen. wij reizen met de motorhome, wij maken dus een selectie van gedeelten van de aangegeven rondritten omdat niet alle wegen geschikt zijn (afmetingen, gewicht wagen).

theo 6 augustus 2019

prima gids met veel interessante tips voor wandelingen vooral de stadsplannetjes waren zeer bruikbaar aanvullen met wissant en andere kleinere dorpjes zou een surplus zijn

tony 15 juni 2019

Prima gids. Deed hem en was er erg tevreden over. Bedankt.

Danny Hellemans 27 september 2018

Zeer duidelijk gids, aangenaam om te lezen.

GUY RUTS 17 mei 2018

zoals steeds een goede gids met heel wat info. Enkel spijtig dat men in de winkel (standaard boekh) maar één exemplaar had daterend van 2015 wat al eens wat verkeerde prijzen/info openingsuren ... inhoud.

Geysens 15 mei 2018

Mooi uitgewerkte reisgids. Wij hebben het 3-daagse programma bijna letterlijk gevolgd. Enkel de laatste dag wat ingekort omdat door het slechte weer het zicht op Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez een beetje tegenviel.

Raf 17 september 2017

Deze reisgids was heel nuttig tijdens ons verblijf in de Côte d'Opale. Degelijk en verzorgd.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info