Reviews & beoordelingen: Fietsroutes (27)

Reiservaringen en beoordelingen Fietsroutes van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Fietsroutes? Plaats je beoordeling

Jozef 19 april 2023

Prachtige fietsroutes dank u wel

Greta T 18 april 2023

zeer mooie fietstocht met zeer goede uitleg, maar dit zijn we al veel langer gewoon van Reisroutes. Top

Marie 9 mei 2021

Wij fietsen ieder jaar in deze streek bloesemsroutes en met deze reisgidsen ,Heel goede info en mooie routes,die goed volgbaar zijn,waren we verrast van de mooie plekken die de streek te bieden heeft, dankzij jullie fijne gids!

Verhoeven Jan 27 april 2021

Ik heb de bloesemroute gefietst die in de Reisgids staat. Het was zeker de moeite waard nu de perenbomen volop in bloei stonden. Ook hebben we via uwe reisgids een B&B kunnen boeken zodat we twee dagen hadden om een stukje Limburg te verkennen.

marina 25 maart 2021

wij hebben veel aan jullie reisgids gehad en kijken al uit naar de volgende

Piet 26 februari 2021

Volledige gids. Alle hoogtepunten staan erin. Moeilijk om keuzes te maken, we kunnen natuurlijk ook nog enkele keren terugkomen. Heel erg bedankt

Anja goossens 30 april 2019

Super leuke ideeen opgedaan. Doe zo verder ! šŸ‘

gb 25 april 2019

prima fietsstreek. aanrader.

De Leeuw Veronique 20 april 2019

heel goed te volgen routes (fiets en wandel)

Pierre Vergauwen 18 april 2019

Zeer handige gids. Laat toe om nog vele onbekende plaatsjes te bezoeken, Te voet of met de fiets. Goede routes.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info