Haspengouw: fietsroutes in het teken van fruit en bier

Leer trappend Haspengouw beter kennen

We bieden twee gevarieerde fietstochten aan. Er vertrekt er eentje vanop een grote parking op een steenworp van het centrum van Sint-Truiden. Op deze fiestwegen komen we de bezienswaardigheden tegen van de Haspengouwse hoofdstad maar evengoed bieden we de mogelijkheid om één of wie wil twee lokale brouwerijen van binnen te zien en de producten er te proeven. Die calorieën fiets je er toch zo meteen weer af. Een andere fietsroute start op een heel kleine parking, in een vredig dorp Mettekoven. Daar verkennen we de prachtige omgeving. Een landschap bezaaid met fruitboomgaarden en idyllische stilteplekjes. Maar je komt ook doorheen een lappendeken van vruchtbare akkers en onderweg zal je plots oog in oog staan met soms verrassende bezienswaardigheden. 

  • Maak kennis met twee brouwerijen op je (fiets)weg
  • Fiets dwars door Sint-Truiden
  • Op twee wielen door het land van de bloesems
  • Verken het fruitlandschap op een kleine versnelling
  • Fietsroutes ideaal voor de elektrische fiets
Fietsroutes downloaden

(onderdeel van onze reisgids)

Reviews en beoordelingen Fietsroutes

Heb je zelf tips of opmerkingen over Fietsroutes? Plaats je beoordeling

Marie9 mei 2021

Wij fietsen ieder jaar in deze streek bloesemsroutes en met deze reisgidsen ,Heel goede info en mooie routes,die goed volgbaar zijn,waren we verrast van de mooie plekken die de streek te bieden heeft, dankzij jullie fijne gids!

Verhoeven Jan27 april 2021

Ik heb de bloesemroute gefietst die in de Reisgids staat. Het was zeker de moeite waard nu de perenbomen volop in bloei stonden. Ook hebben we via uwe reisgids een B&B kunnen boeken zodat we twee dagen hadden om een stukje Limburg te verkennen.

marina25 maart 2021

wij hebben veel aan jullie reisgids gehad en kijken al uit naar de volgende

Piet26 februari 2021

Volledige gids. Alle hoogtepunten staan erin. Moeilijk om keuzes te maken, we kunnen natuurlijk ook nog enkele keren terugkomen. Heel erg bedankt

Anja goossens30 april 2019

Super leuke ideeen opgedaan. Doe zo verder ! 👍

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info