Reviews & beoordelingen: Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel (45)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Umbrië en Toscane? Plaats je beoordeling

Staelens Pol 13 september 2017

Is een vaste gewoonte geworden om bij bezoek steden de wandel/autoroutes te gebruiken . Is steeds een heel goede hulp !

Vanhooydonck 25 juni 2017

Zeer goed maar we misten stadswandelingen van steden in het prachtige Umbrië

jan 20 juni 2017

We zijn meestal zeer tevreden over de uitgestippelde wandelroutes. Deze keer echter leidde de wandelroute in Perugia ons van kerk naar kerk en misten we soms de gezellige winkelstraatjes en pleintjes.

Frans De Greve 17 juni 2017

De gids lijkt me uiterst interessant. Ik zal hem zeker gebruiken wanner we met 4 personen in september onze rondreis aldaar maken vertrekkend vanuit Montecatini.

Jo Janssens 16 juni 2017

Super! Handig in gebruik.

Benny 15 juni 2017

Zier mooi. Aan te raden. gr Benny

Martine Renier 15 juni 2017

Handige gids, net als jullie Barcelona gids waar we inspiratie opgedaan hebben voor onze citytrip vorige maand :) Toscane stond al lang op onze verlanglijst, maar in september gaan we eindelijk die richting uit!

De Baets Wim 15 juni 2017

Prima resigids om deze mooie streek in Italië te ontdekken tijdens onze vakantie in augustus.

mady flamez 15 juni 2017

schitterende reisgids en reisleiding van Euroreizen , we zijn zeer dankbaar hiervoor . aan te bevelen plekje is het hotelletje op een heuvel Relais Todini in Todi

Emiel Hulsmans 15 juni 2017

Ik vind dit een ideale tip om een streek te verkennen

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info