Reviews & beoordelingen: Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel (45)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Umbrië en Toscane? Plaats je beoordeling

Freddy Vandijck 9 februari 2017

Zeer handige en mooie gids. Zoals steeds leuke tips en handig reisplan met goede info.

RIA DE MEYER 9 februari 2017

Met deze reisgids beleef je een fantastische vakantie!

Luc Berwouts 4 februari 2017

vermits we overwegen om op mijn 65 ste verjaardag een rondrit in Italië te doen zal deze info van grote waarde zijn ( Toscane/Umbrië, Rome en Garda meer staan op het verlanglijstje) Luc

Louisette Van de Wauwer 3 februari 2017

Een zeer handige gids. Onze volgende reis naar Italie voor volgend jaar gaat alvast die richting uit. Dit jaar hebben we voor onze reis naar Corsica inspiratie gezocht in de Corsicagids!

Walter 2 februari 2017

Prachtige streek, goed weer gegeven in de nodige informatie.

Magda Van der Stappen 2 februari 2017

Zoals steeds zeer mooie, duidelijke reisgids. Het zal zeker een goede hulp zijn bij onze verkenning van de streek.

Ingrid Ghysdael 12 januari 2017

Kijk altijd met enthousiasme uit naar reistips van Euroreizen en ga de reisroute zeker gebruiken, op deze manier missen we niets van al het moois dat er in Umbrië en Toscane te zien en te beleven valt !

Ria De Meyer 8 januari 2017

Met de gids in de hand komen we ver in het Italiaanse land. Een dikke merci!

Harry De Jonghe 4 januari 2017

ziet er veel belovend uit, kunnen we doen in het najaar

Ronald Becquet 3 januari 2017

een mooie handleiding wanneer je deze streek wil bezoeken. Ik kan nu voor de zomer een planning opmaken voor de reis naar deze streek.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info