Reviews & beoordelingen: Reisgids Zwarte Woud (170)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Zwarte Woud van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Zwarte Woud? Plaats je beoordeling

Willy 29 juli 2020

Zeer interessante gids. Zal de adviezen zeker gebruiken als we naar het Zwarte Woud gaan.

A.D. 28 juli 2020

Vanavond de wandeling Baden-Baden gedaan: superleuk! Vooral het stukje flaneren langs de beek hadden we anders nooit gevonden. Eerder deze week deden we de stadswandeling Freiburg: heel goede omschrijving van alle hoogtepunten. De autoroute tussen deze plaatsen vandaag gereden (wel in omgekeerde volgorde): ook prima. Deze downloadreisgids is, net als die van Trier overigens, beduidend beter dan de routebeschrijving in de Marco Polo-gids. Heel veel dank!

jan 28 juli 2020

prachtige gids

Eric 26 juli 2020

Praktisch en nuttige tips.

J.U 10 maart 2020

Hebben al diverse trips gereden en halen er steeds leuke dingen uit om in de nieuwe routes te gebruiken

An 17 februari 2020

Heel tevreden. Ben reisleider en heb verschillende tips kunnen weerhouden voor mijn voorbereiding. Ondertussen ook de "Moezel " gedownloaded. Voor mij zeer leerrijk! An.

Monica Vercammen 24 januari 2020

Overduidelijke gids, nog niet ter plaatse gebruikt maar reis uitgestippeld. Ik ga als reisleider met een groep personen met beperking volledig op jullie gids afgaan om er een topvakantie van te maken. Heel leuke tips en duidelijke beschrijvingen

Kris verest 8 december 2019

Grote hulp bij de voorbereiding van onze reis naar het Zwarte Woud. Alle bezienswaardigheden op een rij.

Jan Theuws 1 november 2019

We hebben met een camper een dag of 10 het zwarte woud aangedaan en de route volgens de reisgids gedaan. Een hele mooie handleiding voor ons.

Smets Noël 14 september 2019

Ik heb de gids nuttig kunnen gebruiken bij een reis per auto naar het Zwarte Woud.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info