Reviews & beoordelingen: Reisgids Zwarte Woud (170)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Zwarte Woud van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Zwarte Woud? Plaats je beoordeling

Olaf van der Beek 27 mei 2019

Ik heb de reisgids gebruikt om ideeën op te doen voor mijn verblijf in het Zwarte Woud. Ik heb veel informatie uit de reisgids gehaald en dit gecombineerd met mijn eigen invulling hiervan. Gedeeltes van de routes opgenomen en bezienswaardigheden bekeken. Het was een topvakantie mede dankzij de informatie uit de reisgids. Tip, neem ook op in de reisgids: bij een verblijf in het Zwarte |Woud waarbij je toeristenbelasting betaalt, ontvang je een Conuskaart hiermee kun je gratis met het openbaar vervoer reizen. Een treinrit met de Schwarzwaldbahn is hierbij beslist een aanrader op de route van Hausach naar Triberg (1/2 uur) passeer je meer dan 15 tunnels en heb je een prachtig uitzicht. Ook het Fallermuseum in Gutenbach is leuk om even aan te doen.

Sophie 12 mei 2019

Heel interessant en toffe weetjes!!

karin 4 mei 2019

mooie gids met voldoende informatie.

Anne werbrouck 28 april 2019

Bedankt voor deze interessante gids. Zitten momenteel in het Zwarte Woud en deze gids is een erg goede basis voor ons. En de streek is echt prachtig!

Carla 18 april 2019

Prima gids!

Van der Velden Paul 9 april 2019

goede reisgids met toffe tips.

helma 8 april 2019

zeer volledige gids, mooi geïllustreerd, daar gaan we zeker wat aan hebben.

Aneca Rudy 31 maart 2019

Dank voor de reisgids.Wij zijn van plan om in juni of juli naar het zwarte woud te reizen.Deze reisgids bevat zeker nuttige informatie .Dank daarvoor.

Freddy De Pau 30 maart 2019

Zeer interessant biedt vele mogelijkheden en duidelijke uitleg. Wij gaan er heel veel aan hebben . En kijken er naar uit. Om alles te ontdekken , is voor ons de eerste keer. We laten ons door jullie een groot stuk begelijkden . Succes verder M.V.G

paul biebaut 12 maart 2019

Perfect.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info