Reviews & beoordelingen: citytrip Düsseldorf (21)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Düsseldorf van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Marina 10 februari 2020

goede reisgids voor een korte citytrip, alles wat je moet zien staat er op vermeld, ook wat interessante weetjes

ketels francine 19 december 2019

Heel interessant. Super informatie

Marc 21 augustus 2019

Prima reisgids, ideaal voor een korte citytrip Van harte aan te bevelen !

Luc Decock 22 juli 2019

De reisgids was een plezier om Düsseldorf te verkennen. Perfect in orde en heel leerrijk . We wandelden op een aangename manier in Düsseldorf.

Hostens René 30 juni 2019

Heel mooie documentatie . Mooie binnenstad.

Alain 23 april 2019

Als je de wandeling volgt en ook de uitbreiding ( wij deden dit op 2 aparte dagen) heb je de belangrijkste bezienswaardigheden gezien. Een hele goeie houvast.

Adeline cailliez 18 april 2019

Goede leidraad om Dusseldorf in een minimum van tijd te zien. De uitleg is beknopt maar voldoende om ter plekke te lezen. Zeker met kinderen voldoende aangezien zij wat meer gehaast zijn dan volwassenen.

Veerle Oosterlinck 30 december 2018

Was tijdens onze korte trip een super tool.

Vanminsel 11 september 2018

Een handige reisgids met veel nuttige info. Mooie wandelroute maar wel lang voor oudere mensen. Handig zou zijn moest op het plan van de wandelroute de u-bahn stations en enkele plaatsen met tramhaltes op de route duidelijker vermeld staan.

Peggy Hebb 20 augustus 2018

Duidelijke en nuttige informatie. We hebben er veel aan gehad.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info