Stadswandeling Düsseldorf: Parel van verborgen plekjes

Van de Rijnoeverpromenade tot bezienswaardigheden in de Altstadt

Een wandelroute Düsseldorf is een uitgebreide mix van toeristische bezienswaardigheden. Geniet van een rijk shoppingaanbod, een divers cultureel pallet met musea, diverse kunstgalerijen en zeven kerken met onder andere de scheve toren van de St. Lambertusbasiliek. Lees meer

Een stadswandeling Düsseldorf: hypermoderne gebouwen en verborgen charmante plekjes.
  • Bekijk toonaangevende musea 
  • Bezoek prachtige kerken en gebouwen
  • Flaneer over de Rijnoeverpromenade
  • Wandel in het historische centrum
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Düsseldorf op de kaart

Kunstparels en verborgen plekjes

Je vindt tijdens een stadswandeling Düsseldorf hypermoderne gebouwen waarvan sommige architecturale kunstparels zijn. Ontdek ook diverse mooie verborgen plekjes en een levendige Rijnoeverpromenade. Dit zijn al heel wat troeven waarover Düsseldorf beschikt om je tot een bezoek te verleiden.

Oude centrum

Het leuke aan de Altstadt van Düsseldorf is dat je werkelijk bijna alle bezienswaardigheden bijeen hebt op een goed uitgemeten vierkante kilometer. Wij bieden de mogelijkheid in een niet te grote stadswandeling Düsseldorf in één keer te verkennen, met twee mogelijke uitbreidingen naar de Medienhafen of groen en kunst te combineren. 

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Düsseldorf

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Düsseldorf: Parel van verborgen plekjes? Plaats je beoordeling

Harry Van Driessen6 november 2019

Zeer degelijke en bruikbare stadswandeling. Ook met vermelding van bereikbare bezienswaardigheden net buiten het centrum.

bj peek9 september 2019

Gaan eind september Düsseldorf bezoeken. Doen dat weer graag aan de hand van de prima stadsrondwandelingen van Euroreizen !

Elly Vh25 juni 2019

Telkens we een stad bezoeken downloaden we de stadswandeling van Reisroutes. Ook deze keer was het een mooie wandeling. Ook de fietstocht naar de ruïne was zeer mooi al hebben we die zelf moeten zoeken.

jan lampaert11 juni 2019

prachtige wandeling

Rhea Groenewegen20 februari 2019

Zo op papier lijkt het mij een mooie en interessante wandeling door Düsseldorf, met duidelijke wandelkaart. Wij hebben er nog geen gebruik van gemaakt omdat we pas in april a.s. van plan zijn een bezoek aan deze stad te brengen. Dankzij de kaarten kunnen we nu ook gerichter zoeken naar een plek waar we een hotel willen boeken.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info