Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Düsseldorf (36)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Düsseldorf van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Düsseldorf: Parel van verborgen plekjes? Plaats je beoordeling

Sofie 9 augustus 2022

Duidelijke reisgids, veel uitleg en weetjes en handig om mee te nemen op verkenningstocht in de stad.

Peter 8 juli 2022

Een plezierige stad om in te wandelen.

Hugo 6 maart 2022

Mooie wandeling, ook duidelijke beschrijving van de route, ook makkelijk met de foto's op de wandelroute

Dineke van den Hoek 31 december 2021

Leuke wandeling je komt echt overal langs Ook de kerken allemaal bezichtigd. Een aanrader

LUCRECE VAN RANT 10 november 2021

deze ziet eer goed uit ! gaan volgende maand naar Dusseldorf

Harry Van Driessen 6 november 2019

Zeer degelijke en bruikbare stadswandeling. Ook met vermelding van bereikbare bezienswaardigheden net buiten het centrum.

bj peek 9 september 2019

Gaan eind september Düsseldorf bezoeken. Doen dat weer graag aan de hand van de prima stadsrondwandelingen van Euroreizen !

Elly Vh 25 juni 2019

Telkens we een stad bezoeken downloaden we de stadswandeling van Reisroutes. Ook deze keer was het een mooie wandeling. Ook de fietstocht naar de ruïne was zeer mooi al hebben we die zelf moeten zoeken.

jan lampaert 11 juni 2019

prachtige wandeling

Rhea Groenewegen 20 februari 2019

Zo op papier lijkt het mij een mooie en interessante wandeling door Düsseldorf, met duidelijke wandelkaart. Wij hebben er nog geen gebruik van gemaakt omdat we pas in april a.s. van plan zijn een bezoek aan deze stad te brengen. Dankzij de kaarten kunnen we nu ook gerichter zoeken naar een plek waar we een hotel willen boeken.

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info