Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Lissabon (46)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Lissabon van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

Gerda 25 januari 2022

Heel handig en mooi uitgeklaard

Dineke van den Hoek 27 oktober 2021

Leuke tips vooral de wijk alfama bezoeken. Waar we een borreltje ( de beroemde kersenbrandewijn) hebben gedronken bij een fam die het aan huis verkocht in chocolade bekertjes. Ook Cascais bezocht en Sintra. Tram 28 gereden en begraafplaats bezocht heel interessant en natuurlijk een shoppingcentrum bezocht dus de tips goed opgevolgd. Veel te weinig tijd gehad dagen waren zo om

anja 22 augustus 2021

duidelijk geschreven, ook niet te veel tekst want dan haak je af

JJ van der Goes 18 november 2019

Leuke wandeling en goed beschreven. Niet helemaal up to date : Elevador da Bica rijdt b.v. niet meer en staat er alleen nog maar als bezienswaardigheid. Het zou ook handig zijn om in de kaartjes de betreffende metrostations aan te geven en ook de route en stop/opstapplaatsen van trammetje 28. We hebben erg veel aan de informatie gehad!

Zeven 26 juni 2019

Een zeer handige en beknopte gids met alle belangrijke en interessante zaken in. Ook is de stadswandeling een grote surplus. Je komt langs verschillende leuke bezienswaardigheden en de route zelf is heel leuk om te wandelen!

Goormans Hugo 22 april 2019

We hebben de ganse wandeling door Lissabon gevolgd en hebben zeker het belangrijkste van de stad op deze wandeling gezien. Rustig kunnen wandelen, zonder tijdsdruk, om de wandeling helemaal af te lopen. Prima!!!!!

Tanghe-Stoop 10 februari 2019

Zeer leuke uitgestippelde wandeling door euroreizen! We hebben genoten van deze trip in Lissabon. De tram zeker ook doen zoals aangegeven in de reisgids. Belem is absoluut de verplaatsing waard, alsook Cascais en Sintra als je dat kunt inplannen in jouw citytrip

Paul Degraeve 10 februari 2019

Zeer nuttige gids met een beknopte maar goede toelichting bij de meest belangrijke bezienswaardigheden. Handig om bij het bezoek aan de stad mee te nemen.

Anne 28 augustus 2018

Zeer goed gidsje voor een stadswandeling te maken in Lissabon. Je krijgt een mooi overzicht van de stad. Je hebt inderdaad wel heel de dag nodig. Ook het stukje over Belem was zeer interessant en nuttig. We hebben er zeer veel aan gehad.

AMie 13 augustus 2018

Mooie wandeling, nuttige stadgids voor wie de stad nog nooit heeft verkend , doch graag meer vermelding detail van straatnamen - pleinen. Oude stad wirwar van straatjes. De Porto wandeling kon mij persoonlijk meer bekoren.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info