Reviews & beoordelingen: citytrip Mechelen (40)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Mechelen van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Jenny 7 mei 2019

Overzichtelijk gids met heel veel informatie en goede tips. Kan er heel zeker een heel weekend mee vullen. Al een tip geboekt, onze kliek moet alleen nog wachten tot oktober om eraan te beginnen. Groetjes en bedankt Jenny

RAETS Johan 22 december 2018

prima reisgids, precies wat ik nodig had

Pierre de Vries 17 september 2018

Mooie gids alles ,wat er in staat bezocht

Ann Van Hijfte 16 juli 2018

Super gids zoals alle gidsen van jou. Prachtige stadswandeling en voorzien van de nodige, boeiende uitleg!

Ab smit 30 april 2018

prima gids, handig met goede tips!!

Verhaeghe Mariette 26 april 2018

Genoten van een mooie stad. We waren goed voorbereid dankzij de reisgids van Euroreizen, beknopte, duidelijke uitleg over alles wat Mechelen te bieden heeft.

Ferry Hendrikx 16 maart 2018

Duidelijke gids met goede beschrijvingen Mooie foto. Kan me goed voorbereiden op mijn weekend in Mechelen

hendrix 12 februari 2018

heel overzichtelijk, goede beschrijving van de plaatsen en hun bezienswaardigheden, veel info !

Johan Beekman 12 januari 2018

Een verrassende rondgang in deze mooie, voor ons nog onbekende, stad. Voor de eerste, maar zeker niet voor de laatste keer. De rondwandeling zorgde voor een goed beeld van wat Mechelen zoal te bieden heeft.

Nicole 9 november 2017

Veel gezien op deze route, Mechelen is veel meer dan de bekende winkelstraat Bruul. Spijtig dat er die moment zoveel kerken in de steigers stonden. Voor herhaling vatbaar als deze kerken gerestaureerd zijn.

Pagina: 1234
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info