Bezoek de Olmense Zoo en Keiheuvel in Balen

Ontdek alles over dé bezienswaardigheden in Balen: Olmense Zoo en Keiheuvel met de gratis reisgids.

De Olmense Zoo is een zeker belangrijke bezienswaardigheid in Balen, maar daarnaast is er ook nog het Recreatiedomein en Natuurpark Keiheuvel. Ideale bestemmingen dus voor een ontspannende uitstap voor jong en oud.

Laat je verrassen door het dierenrijk van de Olmense Zoo  
  •  
  • Een kindvriendelijk dierenpark
  • Bezoek exotische dieren in Olmense Zoo
  • Laat je verrassen in de wandelvolière
  • Unieke panters te zien
  • Ontspan in het domein Keiheuvel
Gratis reisgids downloaden

De Olmense Zoo in Balen is een kindvriendelijk dierenpark van 12 ha waar zo'n tweehonderd soorten dieren een onderkomen hebben. Allerlei exotische diersoorten wachten op je bezoek, vooral de witte tijgers en de witte leeuwen zullen je aandacht trekken. Er is ook een reuze wandelvolière, met ruim honderd exotische vogels, waarin je vrij kunt rondwandelen. Daarnaast zijn er ook nog een reptielenhuis, een kinderboerderij, een museum, een speeltuin en een treintje. Neem ook een kijkje in Casa Panthera, waar onder meer zwarte en gevlekte panters huizen.

Meer info: www.olmensezoo.be

Recreatiedomein en Natuurpark Keiheuvel in Balen heeft alles wat kleine en grote mensen nodig hebben om zich niet te vervelen: openluchtzwembad, speeltuin, minigolf en andere sportmogelijkheden. Bovendien ligt dit aangename domein ook nog in een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Meer info: www.keiheuvel.be

Reviews en beoordelingen Balen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Balen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info