Reviews & beoordelingen: Arnsberg wandelroute (8)

Reiservaringen en beoordelingen Arnsberg wandelroute van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Sauerland: Arnsberg? Plaats je beoordeling

Marcel Vernieuwe 4 juli 2022

Eerste helft van 1965 als sergeant dienstplichtige 6TTR doorgebracht in Arnsberg. Aangesloten bij de plaatselijke zweefvliegclub. Onvergetelijk. Denk nog met weemoed aan mijn legertijd daar. Fijne mensen ontmoet met wie ik nog steeds in contact ben. Al verscheidene keren terug op bezoek geweest.

Hugo 15 januari 2022

Zeer leuke wandeling gemaakt. Goede informatie over Arnsbeg met daarbij leuke tips

Arjan 26 augustus 2020

Super overzichtelijk, staat veel info in. Met de stads wandelingen zie je dingen die je normaal nooit zou oppakken in een stad.

Tilly van der Hoek 20 juli 2020

Zeer zeker wat tips gehaald uit de reisgids! Dank voor de mogelijkheid om gratis te downloaden! Een wandeling over de stuwdam van de Mohnesee is zeker aan te raden! In Neheim is het gezellig winkelen en de omgeving van Arnsberg echt prachtig!!

ANDRE BOSSAERT 22 juli 2018

Ik vertrek nu dinsdag naar Willingen en heb veel nuttige informatie ontvangen via jullie reisbrochure.Bedankt aan jullie team!!

herrebaut martine 1 mei 2018

De reisgids over het Sauerland was heel overzichtelijk en heeft ons goed geholpen om onze reis uit te stippelen.

Martin Geldhof 28 juni 2017

Veel nuttige info die we kunnen gebruiken.

De Klerck Anne-Marie 1 augustus 2016

Fantastisch reisgidsje met heel wat praktische tips en zeer goede hulp bij de ANWB Extra die we ook gebruikten, en die eigenlijk niet veel soeps was. Ik zou zeggen, doe zo voort.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info