Reviews & beoordelingen: Fietsroutes (9)

Reiservaringen en beoordelingen Fietsroutes van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Fietsroutes? Plaats je beoordeling

Gerald 26 augustus 2020

Sauerland: een echte aanrader op minder dan 4 uur rijden vanuit Brussel. Deze gids heeft mee geholpen de reis te plannen. Als je van recreatief fietsen houdt dan moet je zeker de verschillende meren opzoeken en de routes die errond zijn uitgestippeld

Taecke 14 februari 2019

Top. Meer moet dat niet zijn . Eindelijk iets gevonden in het Nederlands en dat ook nuttig en overzichtelijk is.

Albert Van Nuffel 3 maart 2018

De reisgids leest als gesneden koek. De formule ligt klaar. je moet hem wel nog proeven en beleven. De foto's ogen reeds mooi !

Schreurs 24 januari 2018

Vind het goed daarom geef ik een 8,5/10

dirkx geert 14 augustus 2017

ik geef 8

Ineke de Bruin-Leijten 30 juli 2017

Heel duidelijke gids, met veel wetenswaardigheden

Marie Van den Bogaert 4 oktober 2016

Beste de bezorgde info was voor ons heel interessant, en wij hebben van jullie tips m.b.t. 'leuke stadjes te bezoeken' zeker gebruikt gemaakt. Misschien een tip: wij doen zulke trips ook graag met de moto, dus een aantal uitgestippelde routes zou wel leuk zijn. Hartelijk bedankt. Groetjes Marie

Heymans Ingrid 5 juli 2016

Fietsen rond de Diemelsee is te doen, vlak en zeer rustgevend, alhoewel op sommige plaatsen in het bos was het heel wat minder. Daar ging het eerder te voet naast de fiets, dan op de fiets. Moet wel gezegd worden dat het de dagen voordien had geregend.... Fietsen rond de Erdersee is heel mooi. Heel lichtjes bergop af en toe, maar dat voelde je toch niet zo zeer aan. Ik heb wel de route in het stuk bos niet aangedaan. Al bij al een meevaller.

gusje wouters 6 juni 2016

Zeer mooie streek maar wij gingen om te fietsen, kozen voor de bijgevoegde kinderlandroute omdat wij zeventigers zijn. Dit parcours is zo sterk heuvelend dat het voor ons zeer zwaar was zelfs met onze E bikes.De weg loopt niet steeds over geasfalteerde stroken maar vaak over echt mountenbikeparcours in zeer slechte staat. Dus dat viel echt wel tegen en ons oordeel is dan ook dit is ook niet te doen voor families met kleine kinderen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info