Reviews & beoordelingen: Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel (45)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Umbrië en Toscane vanuit 1 hotel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Umbrië en Toscane? Plaats je beoordeling

Patrick Stijven 7 augustus 2021

Heel fijne gids met alle hotspots kort en duidelijk in een notendop.

peter 13 september 2020

prachtige gids met veel tips. Gaan zeker delen ervan gebruiken, maar we gaan pas i oktober as weg. Hopen dat dat kan ivm corona.

Anne 4 augustus 2019

Enkel het deeltje montepulciano gebruikt. Goed en volledig uitgewerkt. Top! Heel mooi stadje maar een echte kuitenbijter, steil omhoog en steil en soms gevaarlijk naar beneden

Linda 26 juli 2019

Zeer aangename gids met aandacht voor de echt interessante dingen. 1 opmerking: bij Arezzo staat er info over de edelsmeedkunst buiten de stad die achterhaald is! Het museum is niet toegankelijk voor het publiek en bevindt zich op een ander adres nl. in een bedrijf in een industriezone. Men kan er wel kopen aan 'betere' prijzen? Dus ook geen ateliers in de buurt van de Via Fiorentina 550 gezien :(

Thys Denis 8 juni 2018

We hebben deze reis gedaan in Mei 2018 met de Motorhome en gevolgd volgen de Brochure en heel mooie steden en natuur gezien hartelijk dank hiervoor

Cypers Willy 25 mei 2018

Echt een bruikbare gids!

Ronny Gabriëls 18 mei 2018

Schitterende brochure, wel wat veel kerkjes, maar verder knap uitgewerkt !

rita mertens 18 mei 2018

Deze reisgids hebben we gebruikt als basis voor onze trip naar Umbrië.

Mimi 27 januari 2018

Wij zijn bezigg met de reis voortebereiden met als basis uw route Die het ons een stuk gemakkelijker maakt vertrekken in april. Dank u mimi

Karin ursem 25 januari 2018

We gaan er in het voorjaar heen. Hoop dat we veel aan de gids hebben. Vorigjaar in Spanje veel aan jullie gids gehad. Er veel dank. Vr gr Karin Ursem

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info