Autoroute Vlaamse Ardennen

Rondtoeren tussen de dorpjes, steden en hellingen

Tijdens deze rondrit in de Vlaamse Ardennen hebben we de diverse aspecten van deze heuvelachtige regio opgenomen. Er is een cultureel bezoek voorzien aan Oudenaarde met een stadswandeling. Ronse, eveneens met een wandelroute en Geraardsbergen (klim te voet op de Muur) staan eveneens op het programma. De Vlaamse Ardennen telt heel wat prachtige dorpjes. We rijden ondermeer door Mullem, Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van de mooiste dorpjes van Vlaanderen.  Lees meer

Volg ons uniek traject doorheen de Vlaamse Ardennen en ontdek een ongekende schoonheid.
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.
  va.€ 190 - Boek nu
 • Rij op de bekende hellingen
 • Bezoek historische plekken in Oudenaarde
 • Beklim De Muur in Geraardsbergen
 • Ontdek art nouveau en art deco in Ronse
 • Stop zeker in Korsele voor het kerkhof
 • Geniet van de vele uitzichtspunten
Gratis reisgids downloaden

(autoroute is onderdeel van de reisgids)

Je rijdt een 10-tal hellingen op die bekend zijn door de wielerklassiekers (Koppenberg, Patersberg, Berendries ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien.

De natuur verkennen doen we in het Muziekbos met een stevige wandeling. Ben je niet bang van een fietstocht op deze Vlaamse heuvels? Dan vind je alle informatie in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Dit bezoekerscentrum zal je ook perfect voorbereiden op een trip in het teken van de Ronde en zijn heuvels.

Onze autoroute in de Vlaamse Ardennen

Download onze reisgids en volg dit uniek traject.

Reviews en beoordelingen Autoroute Vlaamse Ardennen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Autoroute Vlaamse Ardennen? Plaats je beoordeling

Verhaeghe Rik4 september 2019

Leuke gids met supertoffe plekjes die je anders nooit zou ontdekken.

Bert De Borrel12 juni 2019

Mooie brochure maar mis toch enkele molens in de Zwalmstreek. De Coördinaten bij de verschillende bezienswaardigheden is een plus. Routebeschrijving voor fiets en wandeltocht is mooi maar geen noodzaak omdat het over een autoroute gaat.

Agnes De Clercq9 augustus 2018

Wij hebben de autoroute samen met een ander koppel gedaan en het was zéér aangenaam en leerrijk. De uitleg was in orde! Bedankt !

Erik22 juli 2018

We hebben de route niet volledig kunnen doen doordat Oudenaarde onderbroken was door de koers ,maarde rest van de route was mooi met veel variatie en tof restaurant. om nog eens te doen zeker.

Hub Knebel24 mei 2018

heel duidelijk+ we vroegen oa de stadswandelingen van Gent en Oudenaarde, deze vermeldden alle bezienswaarddigheden en duidelijke wandelroute. We hebben er van genoten!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info