Reviews & beoordelingen: Reisgids Vlaamse Ardennen (115)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Vlaamse Ardennen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Vlaamse Ardennen? Plaats je beoordeling

Chantal 5 december 2020

Heel overzichtelijk, zeer goede uitleg, heel veel keuze voor iedereen. De wandelingen zijn heel duidelijk voorgesteld met heel veel randinformatie. Het is om direct de wandelschoenen aan te trekken ! Top.

Kees 10 november 2020

Fijne gids met weer heel veel leuke trips om te gaan doen als de tijden weer beter zijn. verheug me er nu al op!!

Mieke 2 november 2020

We hebben vandaag de reisgids tot ons plezier gebruikt. Enkel het stukje van de Patersberg en de Kwaremont hebben we niet correct kunnen vinden. Verder heeft het ons langs pareltjes geleid, waarvoor dank.

Frank 1 november 2020

Ik was al langer op zoek naar een overzicht van de Vlaamse Ardennen, en meer bepaald naar de hellingen die de Ronde van Vlaanderen elk jaar zoveel kleur geven en intussen bekend in de oren klinken. Maar waar liggen die juist? Jullie reisgids geeft een mooi overzicht van dit alles. Dank!

Dany 1 november 2020

Prima gids, mooie routes en gedetailleerde beschrijvingen. Wel meer nood aan stopplaatsen tijdens de wandelingen.

Rita 1 november 2020

Prima reisgids

Ingrid 31 oktober 2020

Heel mooie en interessante gids! Een aanrader!

Patrick 31 oktober 2020

zeer goed opgemaakt, duidelijk en verrassend

Jos 29 oktober 2020

Heel mooie reisgids

Roland 29 oktober 2020

Een betere leidraad om de Vlaamse Ardennen te verkennen bestaat er niet! Ik gebruik de stadswandelingen steeds van A naar Z.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info