Reviews & beoordelingen: Reisgids Vlaamse Ardennen (177)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Vlaamse Ardennen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Vlaamse Ardennen? Plaats je beoordeling

Marianne 10 november 2023

Opnieuw zeer uitgebreide reisgids. We hebben al voorpret gehad voor ons bezoek aan de Vlaamse Ardennen, volgende week. We willen de autoroute en stadswandelingen in elk geval doen, onze zoon die meegaat gaat de fietsroutes rijden. Heel hartelijk bedankt

Marlies 26 juli 2023

Mooie streek enooie plaatsen. Reisgids komt goed van paas

Roland 10 juni 2023

Uitstekende gids. Nog enkele stops (drinken, eten) meer tijdens de autorit zou een meerwaarde zijn.

Huberte 11 mei 2023

Heel mooi verzorgde en overzichtelijke gids ! Hartelijk bedankt!

monik 8 mei 2023

Ik vind de gids geweldig, maar ik heb hem gedownload omdat wij in het najaar met de familie naar Brakel gaan. Ik ben vooruitziend. Dus heb er nog geen echt oordeel over.

Robin N 6 mei 2023

Wij maakten de wandeling van 21,3km in Maarkedal. Vooral het eerste deel was zeer mooi. Ik snap niet waarom iedereen steeds naar het Hallerbos wil om boshyacinten te zien. In de 4 bossen die we doorkruisten op deze wandeling waren er boshyacinten in overvloed! In de volgorde van de knooppunten ontbrak wel 1 knooppunt (tussen 58 en 91 moet je eerst nog knooppunt 59 passeren). Misschien dit toch nog even aanpassen in de reisgids.

Carine 5 mei 2023

De reisgids Vlaamse Ardennen is een ontzettend goede brochure om een weekendje voor te bereiden. Onze wandelvakantie wordt ongetwijfeld een succes met de tips uit de brochure. Bij slecht weer grijpen we terug naar de autoroutes.

Hans 5 mei 2023

De uitgebreide gids Vlaamse Ardennen gaf ons aanleiding om het voorgestelde arrangement te boeken. Waarschijnlijk zullen we aan 2 etmalen niet genoeg hebben.

Ton 4 mei 2023

Leuke gevarieerde gids, voor elk wat wils. Autotochten,stadswandelingen met veel informatie over bezienswaardigheden. Maar ook mooie wandelingen in de natuur en, onmisbaar in de Vlaamse Ardennen: pittige fietstochten met kasseien!

Dirk 4 mei 2023

Uitstekende uitgestippelde reisgids. dank u wel.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info