Reviews & beoordelingen: Reisgids Zwarte Woud (170)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Zwarte Woud van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Zwarte Woud? Plaats je beoordeling

Peter den Houting 25 augustus 2021

Goede reisgids en tips om mee te starten voor onze reis naar het Zwarte Woud . Daarna door naar de Elzas.

Patrick Dobbels 20 augustus 2021

De schat aan overzichtelijke informatie is ons uitstekend van pas gekomen bij het plannen en uitvoeren van onze autorondrit in het Zwarte woud verleden week. Hartelijk dank !

Clemens miriam 11 augustus 2021

Zeer interessante gids

Cobbaert Petrus 7 augustus 2021

Fantastische gids mooie foto's en duidelijke tekst.Ook de wandelkaarten zijn zeer duidelijk

Albert Neyts 28 juli 2021

zoals steeds een zeer uitgebreide gids, al wordt te veel aandacht besteed aan freiburg/baden baden en minder aan de natuur

Esther 28 juli 2021

Wij hebben genoten van de rondreis, prachtige tips.

Hilde De Paepe 28 juli 2021

Helaas door corona, hebben we ons nog niet naar het Zwarte Woud gewaagd. Het staat evenwel zeer hoog op ons verlanglijstje. Ik ben ervan overtuigd dat uw reisgids dan zoals altijd en zoals we gewoon zijn een ongelofelijke schat aan informatie zal bieden. We kijken ernaar uit.

Eric Desoete 27 juli 2021

zal ik zeker gebruiken tijdens mijn reis volgend jaar

Frans Lefevfe 27 juli 2021

Ik ga pas volgend jaar, als vakantieverantwoordelijke Samana/ziekenzorg, naar de regio. Ik ben de uitstappen aan het voorbereiden.

De Pooter Solange 27 juli 2021

zeer uitgebreide en overzichtelijke reisgids met wandelingen op verschillende plaatsen. Daar wij met een oudere diesel rijden moeten wij nog wel opzoeken waar de verschillende milieuzones zijn. groetjes

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info