Kerstmarkt Brugge: 23/11/18 t/m 01/01/2019

Kerstshopping op de Wintermarkt van Brugge

Kerstmarkt Brugge heet voortaan Wintermarkt Brugge. Centraal op de Grote Markt staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.

Locatie kerstmarkt: Grote Markt en Simon Stevinplein
 • Lifestylehotel The Pand**** in hartje Brugge

  Brugge 3 dagen in exclusief hotel 4*

  Een verblijf in Hotel The Pand**** in de historische binnenstad van Brugge zal je absoluut bijblijven. Verblijf inclusief ontbijt met glaasje champagne, welkomstdrankje en stadswandeling.

  va.€ 229 - Boek nu
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 23/11/18 t/m 01/01/2019
 • Bezoek de kerstmarkten van Brugge
 • Geniet van de ijspiste op de Grote Markt
 • Onze centrumwandeling (gratis) komt langs de kerstmarkten
 • Download de gratis reisgids Brugge
 • Een extra wandelroute, de Poortenwandeling, voor maar € 5 met extra informatie en onbekende plekjes
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5
Foto's: Fotolia.com

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

hendrix13 januari 2018

zeer duidelijke reisgids, mooie foto's, duidelijk plan en makkelijk op te volgen en leuke tips !

martine martens11 januari 2018

prima route en juist voldoende info en overzichtelijk! DANKJEWEL

marc vandamme4 januari 2018

Zeer mooie, overzichtelijke en handige brochure! Wij hebben ze heel goed kunnen gebruiken om een mooie romantische wandeling te kunnen maken! Dank u! Op de kerstmarkt was er een heel rustige en feestelijke sfeer!

Mira Hubo2 januari 2018

We hebben enkel de eerste wandeling van Brugge, de monumentenwandeling, kunnen downloaden en gebruiken. En deze gids zat heel goed in elkaar. De wandeling was goed te doen, bracht ons bij alle hotspots zonder al te toeristisch en voorspelbaar te zijn, gaf net voldoende uitleg. Er stonden ook originele tips en details in, zoals ‘kijk op dit punt naar boven’... heel erg leuk. Ideaal dus voor 1 dagje Brugge. Bedankt!

Verbeken29 december 2017

Met mijn nichtje afgesproken om eens de Kerstmarkt van Brugge te bezoeken . De Kerstmarktroute is echt heel goed bedacht , we hebben een toffe dag te Brugge beleefd en vele mooie plekjes ontdekt !!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info