Kerstmarkt Brugge: 22/11/19 t/m 05/01/2020

Kerstshopping op de Wintermarkt van Brugge

Kerstmarkt Brugge heet voortaan Wintermarkt Brugge. Op de Grote Markt staan er chalets met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten. Uiteraard ontbreekt de Glühwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden.

Locatie kerstmarkt: Grote Markt en Simon Stevinplein
 
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 22/11/19 t/m 05/01/2020
  • Bezoek de kerstmarkten van Brugge
  • Rondjes schaatsen op de ijspiste (locatie nog niet bekend)
  • Onze centrumwandeling (gratis) komt langs de kerstmarkten
  • Download de gratis reisgids Brugge
  • Een extra wandelroute, de Poortenwandeling, voor maar € 5 met extra informatie en onbekende plekjes
 
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5
Foto's: Fotolia.com

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

 

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

[email protected]20 oktober 2019

Eerst en vooral voor de gratis gids. veel bezienswaardigheden met ook nuttige informatie. We gaan eind november en de reisgids ligt klaar om te genieten van de Kerstmarkt en andere bezienswaardigheden!! nogmaals bedankt

Rita Jonckers15 oktober 2019

Een volledige weergave van zowel de bezienswaardigheden en stratenplan. Zeker aan te bevelen, ook voor een verkenningsweekend van een stad. Bedankt !

Paul Gilis27 december 2018

Goed plannetje en goede uitleg over de kerstmarkt van Brugge. Hebben alles goed gevonden en het was zeer mooi. Voor herhaling vatbaar. Met de trein gemakkelijk bereikbaar.

Luc Thijs2 december 2018

Deze wandelgids gebruikt om de kerstmarkt te bezoeken. Het leuke aan deze wandeling is dat je vanaf het station, buiten het oversteken van de ringweg, verkeersvrij wandelt. De gids brengt je echt langs de meest pittoreske plekjes en geeft voldoende achtergrondinformatie. Deze wandeling is echt een aanrader in de kerstperiode want Brugge is echt prachtig aangekleed voor de kerstperiode. Zeker doen!

marc18 oktober 2018

Zeer duidelijk en tal van bezoenswaardigheden op deze kerst wandeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info