Kerstmarkt Brugge: 26/11 t/m 09/01/22 (Wintermarkt)

Kerstshopping op de Wintermarkt van Brugge

Kerstmarkt Brugge heet voortaan Wintermarkt Brugge. Op de Grote Markt staan er nieuwe aangeklede containers met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten. Nieuw is de grote verlichte kerstboom (13 m.). Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kan je hier vinden. Lees verder voor nog meer nieuwigheden.  Lees meer

Locatie kerstmarkt: Grote Markt en Simon Stevinplein
Kerstmarkt Brugge
Kerstmarkt Brugge: 26/11 t/m 09/01/22 (Wintermarkt)
  • Bezoek de kerstmarkten en wintermarkten van Brugge
  • Schaatsen op de ecologische ijspiste op het Minnewater
  • Een nieuw Lichtparcours!
  • Twee unieke kerstbomen van 13 m. hoog ('t Zand en Markt)
  • Onze centrumwandeling (gratis) komt langs de kerstmarkten
  • Download de gratis reisgids Brugge
  • Een extra wandelroute, de Poortenwandeling, voor maar € 5 met extra informatie en onbekende plekjes
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Video Kerstsfeer in Brugge 2019

Shopping in Brugge

De wandelroute brengt je automatisch naar de belangrijkste winkelstraten. Dit is uiteraard de Steenstraat met zijstraat hiervan: de Mariastraat. Op de Grote Markt zal je ook in elke zijstraat heel wat winkels aantreffen.

Wandelroute Brugge: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten. Download gratis wandelroute en locaties kerstmarkten Brugge.Openbaar vervoer: met de trein naar Brugge is de goedkoopste manier. Bij aankomst in het treinstation van Brugge stap je gewoon langs de voorzijde naar buiten. Je bent meteen aan het IJsculpturenfestival. Als je de ringweg kruist, de Oostmeers instapt en net over het water naar rechts stapt kom je aan het Minnewater. Stap daar naar links en je komt aan nr. 11 op de wandelroutekaart. Je kan ook de busjes nemen die je tot op de Grote Markt brengen, het startpunt van onze wandelroute.

Met de auto: er is in Brugge een goed verkeersgeleidingssysteem naar de parkings in de binnenstad. De goedkoopste manier is te parkeren in het parkeergebouw naast het treinstation en dan de mogelijkheden te volgen zoals hierboven beschreven. Een duurdere parking is deze onder 't Zand en daar kan je dan te voet in de Steenstraat stappen naar de Grote Markt toe.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

Gerrit Mornie12 januari 2022

Doe zeker eens de wandeling van de poorten. Zo kom je aan de 'achterkant' van Brugge waar het rustiger is. Spring binnen in een restaurantje of een koffiehuis. Veel minder druk en toeristisch. Het volkskundemuseum en het bijhorend cafeetje moet je zeker doen!

Paul4 september 2020

DUO-tickets of een brede waaier van één toegangsticket mis ik

K.W.9 december 2019

Bedankt voor de gratis gids. Tijdens ons voorbije weekend Brugge kwam deze zeker van pas. Een prachtige kerstmarkt, we hebben ervan genoten. Dankzij de gids kwamen we op plekjes die we anders zeker niet ontdekt zouden hebben.

Danny Borry4 december 2019

Met het plannetje de Kerstmarkt in Brugge bezocht. Mooie wandeling. Met het gidsje krijg je een mooie beschrijving van de meest bekende bezienswaardigheden in Brugge.

De bruyne rita4 december 2019

Een goede handleiding om Brugge te bezoeken .

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info