Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Lissabon (44)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Lissabon van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

Ronny 2 november 2017

Héél mooie stad, gelegen aan de Taag, gezellige smalle straatjes, je kan er lekker eten. Mooie wandeling gedaan langs intressante punten. Met trein op 8 min. naar Bélem. Vriendelijke mensen.

Evelien 30 oktober 2017

Hele mooie wandeling. Alle belangrijke en bekende dingen in Lissabon heb je gezien hierna!

Lies 30 oktober 2017

De stadsgids is een echte aanrader! Uitgebreide en correcte informatie over de mooie stad Lissabon! Dankzij deze gids hebben we ons geen minuut moeten vervelen.

Michel 11 oktober 2017

De essentie in een notendop. Mooie kennismaking met Lissabon

Anja Deblauwe 11 oktober 2017

Interessante gids - Goede samenvatting van de mooiste bezienswaardigheden met leuke tips op culinair gebied.

J.boot 18 september 2017

Erg handige gids waren er erg blij mee. Heel veel mooie dingen gezien Bedankt

Marijke 18 juni 2017

super gids! heel handig, met correcte info! mede dank zij deze gids en gelijkaardige voor andere steden in Lissabon had wij een heel rijk gevuld programma tijdens onze vakantie in Portugal.

Mary-Jo 24 mei 2017

De stadsgids van Lissabon is een echte aanrader, wij hebben deze intensief gebruikt tijdens onze citytrip. Wij zijn wel niet begonnen aan punt 1 maar hebben halverwege ingepikt en hebben ze de route afgewerkt, mits enkele extra straatjes om alles terug aaneen te kunnen knopen hebben wij de hele wandeling gedaan. Het was zeker de moeite!

marja van almelo 22 april 2017

Ik heb de stadsgids van Lissabon intensief gebruikt om mij voor te bereiden op mijn reis lekker compact en overzichtelijk! Komende week ga ik de stad bezoeken mee de handige gids op mijn telefoon. Ik heb er zo'n zin in!

karina 15 april 2017

heel praktische gids, de mooiste bezienswaardigheden zijn er in vermeld. en, LIssabon is top !

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info