Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Lissabon (44)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Lissabon van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

anja 12 februari 2017

Prima gids, goeie start om de stad te verkennen.

ran daan 6 februari 2017

prachtig gemaakt, actueel, verrassend geeft een grote autonomie aan de gebruiken met vakkennis gebracht een beproefde formule van Euroreizen ! merci

Koen Van Hoorde 11 januari 2017

De stadsgids is een goeie starter om Lissabon te verkennen en dat aangevuld met eigen inspiratie, maakt het tot een heel mooie trip.

nadine 4 januari 2017

perfecte basis voor de stadswandeling

Marina Berghs 22 september 2016

leuke wandeling !!

vera haezaert 29 augustus 2016

De stadswandeling van 7km is uitgebreid en goed te doen op een paar dagen. Er is immers zoveel te zien! Wat ik wat mis in jullie gids is misschien een voorstel voor restaurantje, ijssalon ofzo.Het is leuk als er op je weg een typisch aan te bevelen eettentje ligt dat je kan vereren met je bezoek

Sabrina Vanheerentals 7 augustus 2016

Gedetailleerde reisgids, maar blijft handig en beknopt. Wat men moet ziet is goed beschreven! Prachtige reisgids! Dank!

Ragna Vandendijck 16 juni 2016

Ben juist terug van een citytrip naar Lissabon en Porto en ben heel tevreden van jullie reisinlichtingen

Lia Roelandts 16 mei 2016

Misschien meer straatnamen op het stadsplan van Lissabon en Porto vermelden.

Lia Roelandts 16 mei 2016

Wij zijn juist terug van Lissabon en Porto! De stadswandelingen, die we gedownload hadden, waren Excellent! Het stadsplan van de 2 steden was goed volgbaar. Bedankt

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info