Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Lissabon (46)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Lissabon van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een mooie stadswandeling Lissabon? Plaats je beoordeling

Lia Roelandts 16 mei 2016

Misschien meer straatnamen op het stadsplan van Lissabon en Porto vermelden.

Lia Roelandts 16 mei 2016

Wij zijn juist terug van Lissabon en Porto! De stadswandelingen, die we gedownload hadden, waren Excellent! Het stadsplan van de 2 steden was goed volgbaar. Bedankt

Lia Roelandtd 15 mei 2016

Zijn pas terug van ons bezoek aan Lissabon en Porto! We hebben kunnen genieten van de door jullie gegeven wandelroute in Lissabon en Porto. Was goed te volgen. Misschien wat meer straatnamen eraan toevoegen. Bedankt

Antoine van den Acker 5 mei 2016

Ik heb de stadswandeling gedownload, maar ga pas op 16 juni a.s, dus ik kan alleen zeggen, dat het een prima voorbereiding is.

willy Verheyen 4 april 2016

Ik heb de gids gedownload om onze trip voor te bereiden na de positieve ervaring vorig jaar met de gids voor Barcelona. Ook nu geeft deze gids ons een zeer goed overzicht van wat de moeite waard is.

vandevoorde benny 2 april 2016

zeer goede gids

Marc 18 maart 2016

Met de stadswandeling van Euroreizen en een plannetje in de hand, verkenden we het centrum van Lissabon. Een hele reeks bezienswaardigheden ligt op wandelafstand. We genoten van de monumenten, bouwwerken, musea ... En van het goede weer (begin maart).

Moorthamer Ann 7 maart 2016

Lissabon zeker een aanrader. De tips en wandeling waren super.

annick 3 maart 2016

Echt een toffe stadswandeling gedaan in Lissabon.

Dirk Roels 11 februari 2016

Zeer goede en praktische handleiding voor de verkenning van Lissabon.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info