Venetië bezoeken? Al de hoogtepunten in een wandeling

Ervaar hoe je alle belangrijkste bezienswaardigheden in 1 wandeling kán zien

Met een stadswandeling die wij gingen uittesten, kan je alle belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië zien. Je hebt zelfs de tijd om enkele kerken, paleisjes of musea binnen te stappen. Wil je uitgebreider enkele musea bezoeken, dan zal je moeten kiezen voor een meerdaagse citytrip. Maar wie droomt er niet van om een nacht door te brengen in het romantische Venetië? Met een Vaporetto kan je daarna nog eens een rondvaart maken op het Canal Grande of met een Venetiaanse gondel de meeste hoogtepunten van Venetië nog eens zien voorbijglijden vanop het water. Lees meer

Heb je zin in één dag Venetië of meerdere? Tips voor hoe je alle bezienswaardigheden kan zien. 
  • Genieten en lang nagenieten van het romantische Venetië
  • Alle hoogtepunten omvat in één wandeling
  • Varen met de Vaporetto op het Canal Grande
  • San Marcoplein, Dogenpaleis, Basiliek, Brug der Zuchten, ...  
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Complete reisgids gratis bij reservatie citytrip

Genieten van de mooiste gevels, de honderden brugjes, de bekendste pleinen met het San Marcoplein op nummer één, de basiliek, het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten, ... De lijst is lang wil je alle belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië gezien hebben. En tóch is het mogelijk met het doen van onze stadswandeling. Je komt daarbij uiteraard al eens tussen de massa andere toeristen, maar geloof ons, we nemen je ook mee in rustigere straatjes. Laat je er verrassen door onbekende, verborgen hoekjes en kantjes van Venetië waar weinig toeristen zullen lopen. 

Waarom niet als afsluiter de beleving van een tochtje met de Vaparetto op het Canal Grande? Of om het helemaal áf te maken, laat je je meevaren in een gondel. Dan heb je zeker de tijd om al het mooie van Venetië nog eens te zien vanop het water en vaar je door de 'waterstraten' van Venetië. Onder de brugjes door, op enkele meters van de beroemde paleizen, afgezonderd van de wandelende stroom. 

Venetië op één dag?

Zelfs wie logeert aan het Gardameer, in de regio Bologna of bij de Dolomieten kan Venetië bezoeken op één dag. Met de gratis stadswandeling die we creëerden kom je gegarandeerd doorheen de hele stad inclusief de drukke en bekende plekken, pleinen, voorbij de meest bekende kerken. Je stapt over de beroemde bruggen maar even goed over pittoreske bruggetjes waar weinig toeristen rondlopen. Ook de belangrijkste musea ontbreken niet op ons parcours. En je komt ook op plaatsen waar je minder toeristen zal aantreffen zoals in het Joodse Ghetto. Tijdens die dag is er ook nog tijd om kerken te bezoeken en een museum mee te pikken, tenminste als je vroeg in Venetië aankomt.

Reviews en beoordelingen Hoogtepunten

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrips Venetië: alle hoogtepunten in 1 dag!? Plaats je beoordeling

nicole ernens8 november 2017

Zeer goede gids. Handig gebruik van gemaakt.

Henderix Thea20 juni 2017

De reisgids van euroreizen was een handige brochure die we zeker hebben gebruikt. Voor wie meer wil weten , was de reisgids te summier.

Ellen gijsen21 oktober 2015

Super handige reisgids.. Heeft ons een heel eind op weg geholpen

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info