Reisgids Venetië: waarom zou je deze wereldstad bezoeken?

Download de gratis reisgids Venetië en ga op ontdekking ....

De gratis reisgids Venetië brengt een schat aan informatie. Niet alleen met uitleg over alle belangrijkste bezienswaardigheden maar boordevol praktische tips voor een aangenaam bezoek. Je  loopt hier immers niet alleen, dus zal je blij zijn even uit de drukte te komen om intussen verrassende hoekjes te ontdekken waar nauwelijks een toerist komt. Deze gratis reisgids Venetië laat je écht genieten van deze bijzondere stad, vanaf je er de eerste meters stapt. Lees meer

Venetië ontdekken op één dag? Kom nou! En toch kan het ... mét onze reisgids in de hand.
Reisgids Venetië
Reisgids Venetië: waarom zou je deze wereldstad bezoeken?
  • Bijzondere reisgids over een bijzondere stad  
  • Ontdek en verken Venetië op aangename manier
  • Wandelroute met afwisseling tussen drukte en rust
  • Weetjes, praktische tips, handige kaarten
  • Lees onze reisgids door en je krijgt zin in Venetië
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Complete reisgids gratis bij reservatie citytrip

Foto's: Dreamstime.com, Fotolia.com

Venetië is onlosmakelijk verbonden met water van kanaaltjes en met honderden brugjes. Op het eerste zicht lijkt de stad een groot doolhof waar het nauwelijks mogelijk is een traject in te leggen. En toch slaagden we erin om een wandeling uit te tekenen die je (bijna) álles van Venetië laat zien.

Je komt langs de mooiste paleisjes, de meest uitzonderlijke gevels. Je stapt over de bekendste bruggen met zicht op het Canal Grande of één van de andere kleinere kanalen. We nemen je mee naar de mooiste kerken, de meest bezienswaardige musea. Je zal over de meeste pleinen flaneren, grote en kleine. En achter elke hoek word je aangenaam verrast door nóg een merkwaardige vondst. Met onze reisgids in de hand maak je niet alleen een unieke wandeling door Venetië, je ondergaat een sidderende beleving die je op weinig andere plaatsen in de wereld zal meemaken. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Venetië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wandel en vaar door Venetië met de reisgids? Plaats je beoordeling

Christel5 juli 2023

Ik heb de reisgids voor Venetië nog niet gebruikt, maar vindt hem op het eerste zicht zeer interessant. We plannen onze vakantie pas eind september/begin oktober, en zal hem dan zeker gebruiken. Met dank

Willy Cypers27 oktober 2021

Zeer bruikbare gids, lijkt me dat!

Noëlla17 oktober 2021

Heel handig dat je deze gids op je telefoon kan laden en onderweg lezen. Uiterst behulpzame gids voor het maken van wandelingen op de meest interessante plekken. Je wordt bovendien geleid langs leuke plekken waar je even kan verpozen of wat kan nuttigen.

Marnix Detollenaere16 oktober 2021

Heel handige gids, zopas terug van weekje met fotografen op ontdekkingstocht in Venetië aan de hand van deze gids. Was een goede leidraad !

De Geyter Claire24 september 2019

Goede gids, veel goede tips. Wij gingen voor de Biennale. De meeste tips daarover kreeg ik van radio Klara.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info