Reisgids Venetië: waarom zou je deze wereldstad bezoeken?

Download de gratis reisgids Venetië en ga op ontdekking ....

De gratis reisgids Venetië brengt een schat aan informatie. Niet alleen met uitleg over alle belangrijkste bezienswaardigheden maar boordevol praktische tips voor een aangenaam bezoek. Je  loopt hier immers niet alleen, dus zal je blij zijn even uit de drukte te komen om intussen verrassende hoekjes te ontdekken waar nauwelijks een toerist komt. Deze gratis reisgids Venetië laat je écht genieten van deze bijzondere stad, vanaf je er de eerste meters stapt. Lees meer

Venetië ontdekken op één dag? Kom nou! En toch kan het ... mét onze reisgids in de hand.
 • Venetië 4 dagen incl. vlucht h/t en ontbijt

  Venetië 4 dagen incl. vlucht h/t en ontbijt

  Promoties naar Venetië 4 dagen inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel - Venetië met Brussels Airlines h/t. Verblijf in hotel op het eiland zelf met 3* en voor een kleine meerprijs met 4* .
  va. € 199 - Boek nu
Reisgids Venetië
Reisgids Venetië: waarom zou je deze wereldstad bezoeken?
 • Bijzondere reisgids over een bijzondere stad  
 • Ontdek en verken Venetië op aangename manier
 • Wandelroute met afwisseling tussen drukte en rust
 • Weetjes, praktische tips, handige kaarten
 • Lees onze reisgids door en je krijgt zin in Venetië
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Complete reisgids gratis bij reservatie citytrip

Foto's: Dreamstime.com, Fotolia.com

Venetië is onlosmakelijk verbonden met water van kanaaltjes en met honderden brugjes. Op het eerste zicht lijkt de stad een groot doolhof waar het nauwelijks mogelijk is een traject in te leggen. En toch slaagden we erin om een wandeling uit te tekenen die je (bijna) álles van Venetië laat zien.

Je komt langs de mooiste paleisjes, de meest uitzonderlijke gevels. Je stapt over de bekendste bruggen met zicht op het Canal Grande of één van de andere kleinere kanalen. We nemen je mee naar de mooiste kerken, de meest bezienswaardige musea. Je zal over de meeste pleinen flaneren, grote en kleine. En achter elke hoek word je aangenaam verrast door nóg een merkwaardige vondst. Met onze reisgids in de hand maak je niet alleen een unieke wandeling door Venetië, je ondergaat een sidderende beleving die je op weinig andere plaatsen in de wereld zal meemaken. 

Reviews en beoordelingen Reisgids Venetië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wandel en vaar door Venetië met de reisgids? Plaats je beoordeling

Henk13 september 2018

De gids ziet er goed uit en de delen die in de gratis versie staan zijn zeer gedetailleerd. Zodra we echt naar Venetie gaan zullen we de betaalde versie aanschaffen !

Noel17 augustus 2018

In het algemeen is dit een zeer goede samenvatting van de feiten. Voor sommigen zal de historische informatie wat uitgebreider mogen zijn. Misschien nog meer het voordeel aanhalen van het kopen van sommige bezoektickets, op voorhand, on line, om de lange wachtrijen te vermijden. Deze pré-tickets, zowel voor onze geselecteerde bezoeken als voor de boot/bus, was een zeer verstandige zet van ons. Een plaats om van te genieten, ook in het hoogseizoen. En Burano is inderdaad de moeite waard. Met vriendelijke groeten.

Sabine21 juni 2018

interessante gids om je bezoek voor te bereiden. In Venetië moet je ook zelf durven rondslenteren om nieuwe dingen te ontdekken want eigenlijk heeft ieder hoekje iets unieks. In de gids mis ik wel de hint om de rondliggende eilanden ook te bezoeken want deze zijn echt de moeite waard.

Kathy Derore3 mei 2018

Zeer overzichtelijk met handige tips!

Irene Van de Loock10 april 2018

Zeer volledige reisgids echt geen ander reisboeken nodig. Gemakkelijk in gebruik. Een aanrader

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info