Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Venetie: Romantiek tussen 400 bruggen (15)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Venetië van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Mimi Van Der Linden 4 oktober 2019

De gids is duidelijk.

Hendrikus Wolffensperger 19 april 2019

Goede beschrijving, is een prima reis beschrijving. Heb ook al van Parijs en Londen.

vancanneyt Bart 9 april 2018

Heel tof, zal goed van pas komen !

vic vdc 12 maart 2018

lijkt mij zéér degelijk, en ga dit in juni trachten te volgen met dank vic vdc

Kumpen Patrik 2 juli 2017

Een prima gids als voorbereiding en ook goede suggesties.

Opdorp 1 maart 2017

Beste, ik heb de gids al even diagonaal gelezen. Het ziet er indrukwekkend uit en ben benieuwd als ik hem verder kan bekijken.

Willems Jan 15 februari 2017

Wij zijn regelmatige bezoekers van Venetië vermits onze Italiaanse partnerstad Adria in de buurt ligt op 60 km. Wij verblijven dan bij vrienden en gaan met de trein naar Venetië. Hoewel onze kennis door eerdere bezoeken aan de Dogenstad, zijn wij onder de indruk van de volledigheid van jullie reisgids. Er staan zelfs zaken in die we zelf nog moeten en zullen ontdekken. Heb de reisgids gebruikt voor een bevriende collega die als jong koppelke met zijn vriendin een bezoekje brengt aan Venetië. Ik wacht nog op zijn indrukken want hij reist af 25/02/2017.

Eric Van Parys 17 januari 2017

Wij waren voor 4 dagen in Venetie en hebben handig gebruik gemaakt van Jullie gids. Bijna alles opgevolgd en gezien.

Sven Raes 30 september 2016

Ik was voor 5 dagen in Venetië en heb tevens ook gebruik gemaakt van de reisgids, deze was interessant.

van deuren lydia 17 juli 2016

Wij waren 2 dagen in Venetië en hebben de voornaamste bezienswaardigheden bezocht die in de reisgids goed beschreven stonden. To the point.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info