Verken La Plagne voor wintersport in Frankrijk

Veel mogelijkheden voor alle soorten skiërs en snowboarders

La Plagne is een groot skigebied dat elf dorpen omvat, waarbij het hoogste dorp zo’n 850 meter hoger ligt dan de laagste. Dat biedt dus veel mogelijkheden voor afdalingen tijdens een wintersport Frankrijk. Ook is de sfeer in de dorpen erg verschillend, aangezien de ene rustig is, terwijl er in de andere après-ski een belangrijk thema is. Lees meer

De accommodaties in La Plagne wisselen tussen appartementen en chalets.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3.250 m
 • Hoogte dorp 2.050 m 
 • Km piste ca. 425 km
 • Blauw: 40 %
 • Rood: 40 %
 • Zwart: 20 %
Toon alle last-minutes

Ontdek La Plagne

Het skigebied van La Plagne biedt een gevarieerde keuze tijdens wintersport in Frankrijk, waarbij zowel beginnelingen, gevorderden als routiniers zich goed voelen. Ook afdalingen door prachtige bossen zijn mogelijk. Misschien verklaart deze grote verscheidenheid wel het succes van dit skigebied. Voor wie het echt heel hoog wil gaan zoeken is er de gletsjer Glacier de Bellecote, die zich op 3250 meter hoogte bevindt.

De veelzijdigheid van het skigebied La Plagne kenmerkt zich door de maximale hoogte van 3250 op de gletsjer. De hoogte van het hoogste dorp is daarentegen 2050 meter. Naast hoogteverschillen vind je hier ook een piste van ongeveer 425 kilometer lang, waarvan 40 procent blauw is, 40 procent rood en 20 procent zwart. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat een wintersport in Frankrijk voor iedereen een succes kan worden.

Sneeuwparken voor snowboarders

Voor snowboarders zijn er in La Plagne drie sneeuwparken te vinden. De eerste vind je in het Plagne Centre bij de piste La Capella. In dit sneeuwpark kan je genieten van een oppervlak van 25000 vierkante meter. Het andere park is te vinden vlakbij Montchavin. Hier kan je terecht wanneer je ervaren bent, maar ook wanneer je nog maar pas begonnen bent. Het laatste snowboardpark ligt bij Champagny en Vanoise.

Meer informatie over het skigebied La Plagne kan je vinden op: http://www.la-plagne.com

Reviews en beoordelingen La Plagne

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken La Plagne voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info