Ontdek het geliefde Superdévoly voor wintersport in Frankrijk

Ontdek de veelzijdigheid voor skiërs, snowboarders en langlaufers

Superdévoluy is een erg geschikt gebied voor een wintersport Frankrijk. Appartementen, winkels, bars en zelfs de skiliften liggen op zeer korte afstand van elkaar. De beginnende skiër komt vast en zeker geen ruimte te kort, maar ook de gevorderde skiërs hebben uitgebreide skimogelijkheden om deze prachtige sport te beoefenen. Lees meer

Superdévoluy is wat moderner dan de andere dorpjes die in de omgeving te vinden zijn.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.510 m
 • Hoogte dorp 1.500 m 
 • Km piste ca. 100 km
 • Blauw: 15 %
 • Rood: 45 %
 • Zwart: 40 % 
Toon alle last-minutes

Verken het geliefde Superdévoluy

Superdévoluy heeft niet de omvang van sommige andere Franse skigebieden, maar daartegenover staat dat de skipistes tot praktisch aan je deur komen. De hoger gelegen rode en zwarte skipistes laten lange pittige afdalingen toe, terwijl de lager gelegen blauwe pistes dichtbij de accommodaties te vinden zijn. Ook ligt ongeveer de helft van de skipistes de ganse dag in de zon, de andere helft, op de noordelijke helling, beschikt dan weer constant over sneeuw van goede kwaliteit. Mede hierdoor is dit gebied erg geliefd voor wintersport in Frankrijk.

 De grote veelzijdigheid die in Superdévoluy te vinden is zorgt ervoor dat iedereen zich hier goed kan vermaken. Doordat het hoogste punt van dit skigebied op een hoogte van 2510 ligt en het dorp op een hoogte van 1500 meter kent dit gebied een grote verscheidenheid. Daarnaast zijn er ook veel verschillende moeilijkheidsgraden te vinden op de 100 kilometer lange piste. Van deze gehele afstand is namelijk 15 procent blauw, terwijl 45 procent rood is en 40 procent zwart. Er is hier dan ook genoeg uitdaging voor iedereen te vinden op het gebied van wintersport in Frankrijk.

Ontdek ook de andere mogelijkheden

Naast skiën kunnen nog meer wintersporten in Superdévoluy beoefend worden. Zowel in de onmiddellijke nabijheid van het skistation als binnen haalbare afstand is er een ruim aanbod aan loipen voor langlaufers. Ook snowboarders vinden hier wat naar hun gading, met zowel een snowpark als kansen voor freerides.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.superdevoluy.com

Reviews en beoordelingen Superdévoluy

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek het geliefde Superdévoly voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info