Geniet in St.-Sorlin d'Arves van wintersport in Frankrijk

Ontdek met de skipas Sybelles ook het skigebied Le Super Grand Large

St.-Sorlin d'Arves ligt in het hart van de Franse Alpen. Het skidorp ligt aan de bergpas Col de la Croix de Fer. Samen met skioord St. Jean d'Arves beschikt St. Sorlin d'Arves over 310 kilometer aan skipistes. Zowel de beginneling als de wat gevorderde skiër zal zich hier thuis voelen, waardoor het zeer geschikt is voor je wintersport Frankrijk. Lees meer

St.-Sorlin d'Arves biedt naast wintersport nog veel meer leuke mogelijkheden.

 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.620 m
 • Hoogte dorp 1.600 m 
 • Km piste ca. 310 km (skigebied Sybelles)
 • Blauw: 60 % 
 • Rood: 30 % 
 • Zwart: 10 %
Toon alle last-minutes

Geniet van het skigebied St.-Sorlin d'Arves

Het skigebied St.-Sorlin d'Arves is erg geschikt voor wintersport in Frankrijk. Er is namelijk een grote veelzijdigheid, waardoor iedereen zich hier kan vermaken. Je vindt hier een piste met een lengte van 310 kilometer. Deze piste bestaat voor 60 procent uit blauwe gebieden, voor 30 procent uit rood en 10 procent uit zwart. Daarnaast is er ook een groot verschil in hoogteligging. Het hoogste punt van dit skigebied is namelijk 2620 meter, terwijl het dorpje op 1600 meter hoogte ligt. Dit zorgt voor veel mogelijkheden, waardoor iedereen genoeg uitdaging zal vinden tijdens de wintersport in Frankrijk.

St.-Sorlin d'Arves heeft niet alleen erg veel te bieden op het gebied van wintersport in Frankrijk. Er zijn ook genoeg nevenactiviteiten. Dit traditionele dorpje is erg geliefd bij families, maar ook bij jongeren. Er zijn namelijk veel verschillende soorten accommodaties te vinden, zoals chalets, flats en hotels. Op die manier kan iedereen iets betaalbaars vinden. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om te gaan après-skiën in één van de vele bars. 

Verken de omgeving met de skipas Sybelles 

De skipas voor Sybelles is niet alleen geldig voor St.-Sorlin d'Arves, maar kan ook gebruikt worden voor het skigebied Le Super Grand Large. Dit zorgt voor nog eens 180 kilometer aan skipistes! Het landschap is imposant en telt vier bergruggen. De pistes worden ook wel de ideale “Veebergen” genoemd, doordat er weinig bomen en rotsen zijn. Hierdoor is er relatief weinig sneeuw nodig om goed te kunnen skiën. De pistes zijn over het algemeen niet moeilijk, maar toch aantrekkelijk voor alle niveaus. Niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende sneeuwcondities en de zeer geringe wachttijden bij de liften. Je zal hier dan ook zeker genieten tijdens de wintersport in Frankrijk.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.saintsorlindarves.com

Reviews en beoordelingen St.-Sorlin d'Arves

Heb je zelf tips of opmerkingen over Geniet in St.-Sorlin d'Arves van wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info