Kies La Rosière voor wintersport in Frankrijk

Geniet van de afdalingen en bezoek het skigebied Espace San Bernardo

La Rosière is prachtig gelegen in het bijzonder mooie bergmassief van La Tarentaise, aan de grens met Italië. De skipistes zijn hier overwegend breed en niet al te moeilijk. Praktisch de ganse dag kan je in de volle zon skiën. Après-ski activiteiten kunnen ook een belangrijke bezigheid zijn wanneer je kiest voor een wintersport Frankrijk. Lees meer

La Rosière is wat rustiger gelegen, waardoor je hier kunt genieten van veel ruimte.
 • Met Thalys Sneeuw op wintersport

  Met Thalys Sneeuw op wintersport

  Opstapplaatsen in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. Van eind december tot einde maart, brengen Thalys Sneeuwtreinen je elke zaterdag naar de mooiste skigebieden van de Franse Alpen/ Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry of Bourg-Saint-Maurice !
  va. € 59 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.640 m
 • Hoogte dorp 1.850 m 
 • Km piste ca. 160 km 
 • Blauw: 30 %
 • Rood: 50 %
 • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

Het skigebied La Rosière ligt in de Franse Alpen en heeft veel records gebroken op het gebied van zon en sneeuw. De architectuur die je hier kunt bezichtigen laat precies zien hoe deze hoort te zijn in de berggebieden. Er zijn dan ook mooie appartementen beschikbaar, die goed te betalen zijn. Tijdens de wintersport in Frankrijk zit je dan ook zeker goed wanneer je houdt van een mooie bosrijke omgeving.

Geniet van de veelzijdigheid van La Rosière

De meeste pistes liggen op de helling Haute-Tarentaise in het zuiden. Wanneer je La Rosière kiest voor wintersport in Frankrijk zal je al snel merken dat dit gebied veel veelzijdigheid kent. Het hoogste punt van het skigebied ligt namelijk op wel 2640 kilometer hoogte, terwijl het hoogste dorp op 1850 kilometer hoogte te vinden is. Daarnaast heeft de piste een totale afstand van ongeveer 160 kilometer. Van de gehele piste is ongeveer 30 procent blauw, 50 procent rood en 20 procent zwart.

Ontdek de andere mogelijkheden

Ook is hier naast skiën, snowboarden en langlaufen nog veel meer te doen. Je vindt hier bijvoorbeeld een schaatspiste, veel gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en een bowlingbaan. Wanneer je juist graag een ander gebied wilt verkennen kan je een uitgebreide skipas aanschaffen. Deze geeft je toegang tot het skigebied Espace San Bernardo aan de Italiaanse zijde van de grens. In totaal vind je hier voor wel 150 kilometer aan pistes. Hier krijg je tevens de mogelijkheid om het in Frankrijk verboden heliskiën te beoefenen.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.larosiere.net

Reviews en beoordelingen La Rosière

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kies La Rosière voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info