Verken Valmorel voor wintersport in Frankrijk

Ontdek het veelzijdigie skigebied Le Grand Domaine

Valmore is een autovrij skidorp in Le Grand Domaine en erg geschikt voor wintersport in Frankrijk. Al winters achtereen is de sneeuw hier namelijk van top-kwaliteit. Om de après-ski tot grote hoogten op te zwepen vinden er in het centrum van Valmorel in het hoogseizoen spetterende shows en optochten plaats. Lees meer

Tijdens de World Snow Awards in 2014 is Valmorel uitgekozen tot Most Improved Family Resort.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2.550 m
 • Hoogte dorp 1.400 m
 • Km piste ca. 165 km (skigebied Le Grand Domaine)
 • Km blauw 70 %
 • Km rood 20 %
 • Km zwart 10 % 
Toon alle last-minutes

Verken het mooie Valmorel

Samen met St.-François Longchamp vormt Valmorel het skigebied Le Grand Domaine. Dit gebied is erg groot, aangezien je hier 165 kilometer aan geprepareerde piste, heel veel off piste mogelijkheden en een aantal uitdagende zwarte buckle-afdalingen vindt. Snowboarders vinden hier een fantastisch snowboardpark en zelfs jonge skiërtjes hebben het hier snel onder de knie dankzij het kinderparadijs Saperlipopette. De pistes zijn afwisselend qua niveau en liggen er dankzij de goede sneeuwval en de vele sneeuwkanonnen altijd meer dan prima bij tijdens de wintersport in Frankrijk.

Valmorel is een erg geliefde bestemming voor wintersport in Frankrijk. Het skigebied Le Grand Domaine biedt namelijk heel veel mogelijkheden voor iedereen. Er is ten eerste veel verscheidenheid dankzij de verschillen in hoogteligging. Het hoogste punt van het skigebied ligt namelijk op 2550 meter hoogte, terwijl het dorp Valmorel op een hoogte van 1400 meter ligt. Daarnaast kan je hier ook zo'n 165 kilometer aan piste vinden. Deze pistes zijn erg veelzijdig doordat 70 procent blauw is, 20 procent rood en 10 procent zwart. De beginnende skiër kan hier dan ook heel gemakkelijk het skiën onder de knie krijgen, maar ook de gevorderde skiër vindt hier genoeg uitdaging. Valmorel is daarom ook erg geschikt voor wintersport in Frankrijk.  

Meer informatie kan je vinden op: http://www.valmorel.com

Reviews en beoordelingen Valmorel

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Valmorel voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info