Verken Val Thorens voor wintersport in Frankrijk

Geniet onder de Cîmes du Caron van de afdaling Place de Caron

Ieder skioord heeft wel iets dat de wintersporters extra aanspreekt. In Val Thorens is dat de afdaling van Place de Caron die dwars door het dorp loopt. Tijdens dit bijzondere traject heb je een goed zicht op de vele terrasjes. Val Thorens, dat hoort bij het grote gebied Les Trois Vallées, is daarom ook een geliefd gebied voor een wintersport Frankrijk. Lees meer

In Val Thorens kan je genieten van veel afdalingen onder de Cîmes du Caron. 
  • Sunweb wintersport

    Sunweb wintersport

    Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
    va. € 244 - Boek nu
  • Hoogste punt skigebied 3.300 m
  • Hoogte dorp 2.300 m 
  • Km piste ca. 140 km of 600 km
    aan onderling verbonden pistes
  • Blauw: 35 %
  • Rood: 45 %
  • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

Verken het prachtige Val Thorens

Met wat geluk kan je tot aan je verblijfplaats skiën wanneer je kiest voor Val Thorens voor wintersport in Frankrijk. Dankzij zijn ligging op 2300 meter is de aanwezigheid van sneeuw in het skioord Val Thorens gegarandeerd van november tot mei. De uitzichten zijn hier ronduit prachtig. Het meest bekend is die van de Cîmes du Caron, tevens een prachtige afdaling.

Val Thorens hoort bij het grote skigebied Les Trois Vallées en dat biedt natuurlijk extra mogelijkheden voor wintersport in Frankrijk. Je kan hier namelijk genieten van bijna 600 kilometer aan skipistes. Behalve de klassieke pistes, met een gevarieerd aanbod voor alle niveaus, zijn er in Val Thorens diverse off piste trajecten onder de Cîmes du Caron. Ook voor snowboarders is er een uitgebreid off piste aanbod. Op de gletsjer van de Péclet kan je zelfs in de zomer skiën.

De veelzijdigheid die Val Thorens te bieden heeft zorgt ervoor dat dit gebied erg geliefd is voor wintersport in Frankrijk. Er is namelijk een groot verschil in hoogteligging, aangezien het hoogste punt van het skigebied op 3300 meter hoogte ligt. Het hoogste dorp ligt maar op een hoogte van 2300 meter. Naast deze verschillen in hoogte, is er ook een grote verscheidenheid op de piste. De piste heeft een lengte van 140 kilometer en bestaat voor 35 procent uit blauw, 45 procent uit rood en 20 procent uit zwart.

Meer informatie kan je vinden op: www.valthorens.com

Reviews en beoordelingen Val Thorens

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Val Thorens voor wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info