Verken Les Arcs 1800 tijdens wintersport in Frankrijk

Ontdek de grootste van de vier skidorpen, namelijk Arc 1800

Les Arcs bestaat uit vier skidorpen, genoemd naar hun hoogteligging. Dit zijn Arc 1600, Arc 1800, Arc 2000 en het meest recente Arc 1950. Elk skidorp heeft grote appartementsgebouwen met op de benedenverdieping winkelgalerijen. Les Arcs 1800 is de grootste van alle dorpen en daarom erg geliefd voor een wintersport Frankrijk. Lees meer

Skibussen zorgen voor de onderlinge verbindingen tussen de vier skidorpen.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3.226 m
 • Hoogte dorp 1.800 m 
 • Km piste ca. 400 km 
 • Blauw: 40 %
 • Rood: 40 %
 • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

Verken het skigebied Les Arcs

Les Arcs is een sneeuwzekere regio waarin skiërs met zeer uiteenlopende sportieve capaciteiten aan hun trekken komen tijdens wintersport in Frankrijk. Voor zeer geoefende skiërs is het belangrijk om weten dat hier de langste zwarte skipistes van Europa liggen. Parallel met de pistes van Les Arcs 1800 liggen die van Vallandry. Bij behoorlijke sneeuwval kan er goed off piste geskied worden in de omliggende bossen. De vier dorpen van Les Arcs vormen samen met La Plagne en Vallandry het grote skigebied Paradiski, dat meer dan vierhonderd kilometer aan skipistes te bieden heeft.

Het hoogste punt van het skigebied Les Arcs ligt op 3226 meter hoogte. Het hoogste dorp ligt daarentegen op maar 1800 meter hoogte. Tijdens de wintersport in Frankrijk kan je wanneer je kiest voor het skigebied Les Arcs hoogteverschillen ervaren die zorgen voor veel veelzijdigheid. Ook is er veel verscheidenheid te vinden op de 400 kilometer lange piste, aangezien deze voor 40 procent blauw is, voor 40 procent rood en voor 20 procent zwart.

Bezoek het dorp Arc 1800

Van alle vier de skidorpen die horen bij Les Arcs is Arc 1800 de grootste. Les Arcs 1800 trekt vooral jongeren aan die tevens geïnteresseerd zijn in wat er na het skiën te beleven is tijdens wintersport in Frankrijk. Je vindt hier dan ook leuke uitgaansgelegenheden. Van de vier wijken waar Les Arcs 1800 uit bestaat ligt er eentje het meest dichtbij de skipistes. Dit is Charmetogger dat vooral uit lagere gebouwen bestaat.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.lesarcs.com

Reviews en beoordelingen Les Arcs 1800

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Les Arcs 1800 tijdens wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info