Ontdek Les Menuires tijdens de wintersport in Frankrijk

Verken het geliefde skigebied in Les Trois Vallées

Les Menuires heeft de reputatie goedkoper te zijn dan andere dorpen. Hierdoor komen vooral jongeren en gezinnen naar Les Menuires met zijn talrijke houten chalets. Zowel de beginnende als de gevorderde skiër vindt hier interessante hellingen tijdens de wintersport in Frankrijk. Daarnaast zijn er nog veel meer wintermogelijkheden. Lees meer

Het is mogelijk om het gehele gebied Les Trois Vallées te verkennen met een uitgebreide skipas.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3.200 m
 • Hoogte dorp 1.850 m 
 • Km piste ca. 160 km 
 • Blauw: 25 %
 • Rood: 55 %
 • Zwart: 20 % 
Toon alle last-minutes

Verken het skigebied Les Menuires

Les Menuires ligt net als La Tania in het enorme skigebied Les Trois Vallées. Het is daarom ook een erg geliefde bestemming voor wintersport in Frankrijk. Met de hulp van maar liefst 378 sneeuwkanonnen wordt de aanwezigheid van sneeuw de ganse winter lang gegarandeerd. Het aanbod aan skipistes is in Les Menuires heel behoorlijk verdeeld over de diverse moeilijkheidsgraden. Wie nog meer keuzemogelijkheden verlangt, kan een skipas aanschaffen voor het gehele skigebied van Les Trois Vallées, zodat je kan kiezen uit 600 kilometer aan pistes in het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld.

De veelzijdigheid die je ervaart wanneer je kiest voor Les Menuires tijdens wintersport in Frankrijk komt ten eerste door de grote hoogteverschillen. Het hoogste punt van dit skigebied ligt namelijk op 3200 meter hoogte, terwijl het dorp op maar 1850 meter hoogte ligt. Daarnaast is er ook een grote verscheidenheid op de piste. Deze heeft namelijk een lengte van wel 160 kilometer, waarvan 25 procent blauw is, 55 procent rood en 20 procent zwart. Voor iedereen is er daarom ook genoeg uitdaging te vinden.

Ontdek de overige activiteiten

Naast het skiën is er ruimte voor diverse andere winteractiviteiten, zoals schaatsen, rodelen, wandelen en natuurlijk snowboarden. Behalve de uitgewerkte loipen voor langlaufers zijn er ook enkele ongespoorde die vooral natuurliefhebbers zullen aanspreken.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.lesmenuires.com

Reviews en beoordelingen Les Menuires

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek Les Menuires tijdens de wintersport in Frankrijk? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info